Kars’ta Belediye Çalışanları Başkan İle Bayramlaştı

Kars Belediyesi’nde Başkan Nevzat Bozkuş, belediye çalışanlarıyla bayramlaştı.

Kars’ta Belediye Çalışanları Başkan İle Bayramlaştı
Bozkuş, belediye bünyesinde bütün etnik kökenleri barındırdıklarını ve Kars’ın Türkiye’ye bu birliktelikle bir mesaj verdiğini vurguladı. Belediye çalışanlarıyla bayramlaşmak için Encümen Toplantı Salonu’na gelen Başkan Nevzat Bozkuş’u burada bekleyen yaklaşık 300 kişilik belediye çalışanı coşkulu bir şekilde karşıladı.

Başkan Bozkuş, belediye çalışanlarına yönelik yaptığı konuşmada, “Biz sonuçta bir aileyiz hep birlikte ve gerçekten bu kadar çok personeli bir arada barındıran bir kamu kuruluşu burası. Şunun altını çizmek istiyorum değerli arkadaşlar. Kars halkı her yönüyle bizden hizmet bekliyor. Birliktelik ve beraberlik bekliyor. Bunun için sadece belediye de çalışıyoruz değil. Belediye de çalışmanın sorumlulukları var. Her türlü hal ve hareketlerimize dikkat edeceğiz. Bayramda olsun, diğer resmi günlerde olsun, tatil günlerinde olsun ve çalıştığımız mesai saatlerinde bile her hareketimize dikkat etmek zorundayız” dedi.

Başkan Nevzat Bozkuş, kurallara bağlı, dürüst ve gayretli bir şekilde hizmet vermeleri gerektiğine dikkat çekti. Bozkuş, “Bunu da vurgulamak istiyorum. Biz ne kadar kendimizi bu şekilde ileri çıkarırsak insanların da bize karşı sevgi ve saygısı artar. Yani biz kendi kendimize sahip çıkacağız. Eğer bugün buraya birlikte gelmiş bayramlaşıyorsak, bu ortamı birlikte paylaşıyorsak, bu ortam inanın ki bir çok kamu kuruluşunda yoktur.

Onun için bu da çok önemlidir. Kurallara bağlı dürüst gayretli bir şekilde hizmet verelim. Bunu sağladığımız süre içerisinde işveren olarak bizlere de sordukların da çalışan arkadaşlarımız, çalışan personelimiz, gerçekten bunu hak ediyor ve laiktir dersek. O zaman da biz inanıyoruz ki; muhakkak sizin elinizden tutacaklardır. Bunu da böyle bilesiniz. Bu süreç içerisinde gelenek ve göreneklerimize bağlı olarak bayramınızı kutlayacaksınız. Ben hepinizin bayramını kutluyorum. Daha nice nice bayramlara diyorum” diye konuştu.

"BURADA HER ETNİKTEN İNSAN VAR"
Bugünlerde birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu belirten Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, “Kars’ta bütün etnik kökenlerin bir arada akraba olarak bir bütün yaşadıklarını vurguladı. Bozkuş, “Muhakkak küskün olan arkadaşlarımız vardır. Bu bir vesiledir. Bayramdır! Bayramda küskünlük olmaz. Barışın. Büyüklerinizle dargınlık olabilir, küçüklerinizle, kardeşlerinizle, eşinizle, dostunuzla, komşunuzla çünkü hepimizin bu tür günlere ihtiyacı var. Birlik beraberlik günlerine ihtiyacımız var. Kardeşlik günlerine ihtiyacımız var. Kars’ta farklı etnikler yaşayabilir ama bakın burada her etnikten insan var. Biz bu resmi görmek istiyoruz. Biz bu manzarayı görmek istiyoruz. Buna da önem veriyoruz. Ve şunun altını çizmek istiyorum belediye de her zaman biz herkese eşit mesafede olmuşuz. Eşit mesafede de durmaya çalışacağız. Hangi arkadaşımızın problemi varsa en kötü ihtimal bize gelin. Ama sıkıştığınız da bize gelin kim olursanız olun, gelin hepinizin sorunuyla canı gönülden ilgileneceğiz ve çözeceğiz. Tekrardan bayramınız kutlu olsun” şeklinde konuştu.

Daha sonra belediye işçileriyle tek tek bayramlaşan Başkan Bozkuş, belediye çalışanlarına çikolata ikram etti.

Kars Belediyesi Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleşen bayramlaşmaya Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Başkan Yardımcıları İsmet Yılmaz, Haydar Yılmaz ve Belediye Meclis Üyeleri, Şube Müdürleri ve çok sayıda belediye çalışanları katıldı .
Kaynak: İHA