‘arkadaşım Max’ Filminin Çekimleri Tamamlandı

Yapımcılığını Focus Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı 'Arkadaşım Max' filminin Bozcaada, İstanbul ve Foça’da 5 hafta süren çekimleri tamamlandı.

‘arkadaşım Max’ Filminin Çekimleri Tamamlandı
Türkiye'nin 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasıyla tanıyıp sevdiği köpek Max, sinemaseverlerle 'Arkadaşım Max' adlı filmi için geri sayım başladı.

Foça’da çekilen Son sahneler ile birlikte 5 hafta yoğun bir tempoda süren çekimler tamamlanmış oldu. “Arkadaşım Max”in çekimlerin bitmesiyle birlikte ilk tanıtım fragmanı da ortaya çıktı. Başrollerini Ani İpekkaya, İnci Türkay, Murat Akkoyunlu, Ataberk Mutlu, Hande Katipoğlu ve Burçin Bildik gibi önemli isimlerin paylaştığı ”Arkadaşım Max”in yönetmen koltuğunda Murat Şeker oturuyor. Filmin konusu şöyle: Aliye Hanım, yaşlı ve çok iyiliksever bir kadındır. Bütün kasabanın geçim kaynağı olan zeytinyağı fabrikasının sahibi olan Aliye Hanım, konağında köpeği Max ile birlikte yaşamaktadır. Hayattaki tek akrabası yeğeni açgözlü beceriksiz Burhandır. O ve görgüsüz karısı Şermin, Aliye Hanım'ı ortadan kaldırıp bütün mirası ele geçirme peşindedir. Bunun için bir plan yaparlar; ancak hesaba katmadıkları bir şey vardır. O da Max’tir. Aliye Hanım’ın Burhan tarafından kaçırılışının tek tanığı olan Max, Burhan’ın elinden kurtulmayı başarır. Kasabanın diğer ucunda Deniz adında bir çocuk vardır. Deniz yalnız ve içine kapanık biridir. Tek isteği arkadaşlarının kendisini de aralarına almasıdır. Bu yalnız günlerinde yolu Max’le kesişir. Max ile birlikte Deniz'in kendine güveni gelir. Bir taraftan okuldaki çocuklarla mücadele ederken diğer taraftan Max'i yok etmek isteyen Burhan ve adamlarına karşı amansız bir mücadele başlatır. Bir anlamda komedi ve drama unsurlarını barındıran yapım; dostluk, hayvan sevgisi ve aile olma bilincine bol bol atıfta bulunuyor. Temelde bir köpekle çocuğun arkadaşlığına dayalı yapım, uzun yıllar Sonra Türkiye'de yapılan ilk çocuk filmi olma özelliğini de taşıyor. “Arkadaşım Max”in önümüzdeki aylarda vizyona girmesi bekleniyor .