İşte PKK'nın yeni kirli plânı

Kanlı terör örgütü Kurban Bayramı'na göz dikti. Kandil'deki sözde yöneticiler, yandaşlarına talimat verdi: "Suriye'deki Kürtler'i bahane edip derileri toplayın ve satın. Paraları bize gönderin."

İşte PKK'nın yeni kirli plânı
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin operasyonları sonucu iyice köşeye sıkışan kanlı terör örgütü, bu kez Kurban Bayramı'nı hedef aldı. İstihbarat kayıtlarına göre, kanlı örgütün Kandil'deki sözde üst yönetimi PKK'nın Almanya'da oluşturduğu sözde 'Kürdistan Kızılay'ı ' HSK'ya (Heyva Sor a Kürdistan) talimat verdi. Teröristbaşları, HSK yöneticilerine, 'Suriye Kürtlerine yardım bahanesiyle, Kurban Bayramı'nda Almanya ve Güneydoğu'da kesilecek kurbanların derilerini toplayın. Sonra da satın ' şeklinde küstah bir emir gönderdi. HSK'nın, derilerin satışından elde edeceği gelirin bir bölümünü Suriye Kürtlerini Türkiye'ye karşı örgütleyen PKK'nın uzantısı Demokratik Birlik Partisi'ne (PYD) verileceği belirtildi. Büyük bölümüne de Kandil'deki sözde yöneticilerden Murat Karayılan'ın el koyacağı açıklandı.

EVLERİ DOLAŞTILAR
Bu arada HSK adına örgüt üyeleri Ramazan ayı içinde de birçok ilde ev ev dolaştı. Vatandaşlara boş zarf dağıttı. Zorla toplanan fitre ve zekatlar Kandil'e gönderildi. Vicdansızların Van depremini de kullandıkları belirlendi. HSK'nın Avrupa'da depremzedeler için yardım malzemeleri toplayıp PKK kamplarına gönderdiği tespit edildi.

9 AYDA 670 PKK'lı öldürüldü
Güvenlik güçleri, terör örgütü PKK'ya büyük darbe indirdi. Bu yılın ilk 9 ayında Türkiye ile Irak'ın kuzeyine düzenlenen harekatlarda 670 terörist öldürüldü. Ayrıca örgüt mensuplarının sayısında da azalma oldu. Daha önce 5 bin 500-6 bin civarındaki terörist sayısı, 4-4 bin 500'e geriledi. Türkiye içinde de bin teröristin bulunduğu değerlendiriliyor.

ALMANYA: TERÖRÜN YAN KURULUŞU
Sosyal yardım adı altında faaliyet gösteren HSK hakkında Almanya'da, 'Dernekler Yasası'nı ihlal ettiği ve yasaklı terör örgütü PKK'ya finansman sağladığı ' gerekçesiyle birçok kez dava açıldı. 2009 yılında görülen davada, Mahkeme Başkanı George Gothen, 'Kürdistan Kızılayı (HSK) adı altında faaliyet gösteren yapı, yasaklı terör örgütü PKK'nın bir yan kuruluşu ' tanımını yaptı. Bu arada sözde HSK, PKK tarafından finansman temini için 'insani yardım kuruluşu ' görüntüsü altında 1993'te Almanya'da kurulmuştu.