Sevgi Çemberi, İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım Elini Uzattı

Zonguldak Ereğli Kent Konseyi Kadın Meclisi, Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere giysi yardımında bulundu.

Sevgi Çemberi, İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım Elini Uzattı
Hayırsever vatandaşların ve iş adamlarının yardımlarıyla alınan eşyaların dağıtımını gerçekleştiren Kadın Meclisi Sevgi Çemberi yönetimi, çocuklara da eşofman ve ayakkabı dağıtıyor. Konu ile ilgili olarak bir basın toplantısı düzenleyen Kadın Meclisi Sevgi Çemberi Yönetim Kurulu Başkanı Neriman Posbıyık, Kurban Bayramı'nda yardımların sadece giysi yardımı ile sınırlı olmadığını, kendilerine verilen kurban ve adakların da ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacağını söyledi.

Posbıyık, “Her bayram öncesinde tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarımız sürüyor. Bugün burada ailelerimize yardımlarımızı teslim ediyoruz. Bize gelen yardımlarla aldığımız eşofman ve spor ayakkabılarımızı 7-10 yaş çocuklarımıza veriyoruz. Ayrıca, bizlere verilen kurban ve adakların da dağıtımını belirli parçalarda ihtiyaç sahibi olan ailelere vereceğiz. Burada bulunmamıza ve bizlere yardım ederek ihtiyaç sahibi ailelerin sevinmesine vesile olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Neriman Posbıyık, ayrıca, Sevgi Çemberi için gelir elde etmek amacıyla düzenlemek istedikleri geceyle ilgili olarak Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tar ile görüştüklerini ve Tar’ın, kendilerine her türlü imkânı sunduğunu söyledi.

Neriman Posbıyık, yardım gecesinin 8 Aralık tarihinde yapılacağını sözlerine ekledi .