Erciş Kaymakamı Baran'dan Ziraat Odası'na Ziyaret

Van'ın Erciş İlçe Kaymakamı Barboros Baran, Erciş Ziraat Odası’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Erciş Kaymakamı Baran'dan Ziraat Odası'na Ziyaret
Kaymakam Baran, ilçedeki sivil toplum örgütlerine ziyaretlerde bulunuyor. Erciş Ziraat Odası Başkanlığı’nı ziyaret eden Kaymakam Baran’ı, kapıda Erciş Ziraat Odası Başkanı Nihat Çelik karşıladı. Makama geçen Kaymakam Baran, burada Nihat Çelik’ten merkezi Erciş’te bulunan Van Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği ile Erciş Ziraat Odası Başkanlığı’nın faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Baran'a oda ve birliğin faaliyetleri hakkında ayrıntılı bilgi veren Çelik, yaşanan sıkıntıları dile getirdi. Her zaman çiftçi ve üreticinin yanında olduklarını belirten Çelik, Kaymakam Baran’ın ziyaretinden onur duyduklarını söyledi.

Kaymakam Baran ise, Erciş Ziraat Odası ile Van Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’nin faaliyetlerinden memnun olduğunu, yaşanan sıkıntıların aşılması konusunda da elinden gelen gayreti göstereceğini ifade etti.

Samimi bir havada geçen sohbetin ardından Kaymakam Baran, Ziraat Odası ile Van Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği binalarını gezdi, çalışmalar hakkında ilgilerden bilgi aldı .
Kaynak: İHA