Kütahya Zafer Gazetesi'nden “sosyal Sorumluluk” Semineri

Kütahya’da yayınlanan Kütahya Zafer Gazetesi “Sosyal ve Kültürel Etkinlikler” kapsamında Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda “Kişisel Gelişim ve Dikey Geçiş Sınavı Semineri” düzenledi.

Kütahya Zafer Gazetesi'nden “sosyal Sorumluluk” Semineri
Seminere çok sayıda öğrenci ve öğretim görevlisi katıldı.

“Sosyal ve Kültürel Etkinlikler” kapsamında etkinlikler düzenleyen Kütahya Zafer Gazetesi, Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda “Kişisel Gelişim ve Dikey Geçiş Sınavı Semineri” düzenleyerek Meslek Yüksekokulunda 2 yıllık öğrenim gören öğrencileri bilgilendirdi. Düzenlenen seminerde Eğitimci konuşmacılar öğrencilere Kişisel Gelişim, Vizyon Belirleme ve Dikey Geçiş Sınavı hakkında bilgilendirme sunumu yaptılar. Eğitim Yöneticisi Salih Özden seminer katılımcısı öğrencilere vizyon belirlemenin öneminden bahsederek, gelecekle ilgili sağlıklı ve ulaşılabilir hedefler için belirlenen yolda istikrarlı bir şekilde yürümenin oldukça önemli olduğunu anlattı.

Kişisel gelişim kapsamında Eğitimci Cüneyt Köşe de iletişimin önemine değindi. Köşe, iyi bir iletişimde ilk dakikanın oldukça önemli olduğunu vurgularken hedefe ulaşmada sağlıklı iletişimin faydalarını anlattı.

Dumlupınar Üniversitesi Germiyan Kampüsü, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda düzenlenen seminerde İhtiyaç Akademi Kütahya Şube Koordinatörü Serdar Türk de Dikey Geçiş Sınavı hakkında bilgilendirme sunumu yaptı. 2 yıllık öğrenimden sonra Dikey Geçiş Sınavının yapıldığını, yapılan sınav içeriği ve konularının neler olduğunu anlatan Serdar Türk, başarılı bir gelecek için izlenecek yol ve yöntemlerin önemli olduğunu söyledi.

Düzenlenen Seminerde Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Doğan bir teşekkür konuşması yaptı. Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Doğan, seminerin düzenlenmesinde destek olan Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğüne, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne, sunum yapan eğitimcilere, destek veren İhtiyaç Akademi Kütahya Şube Yönetimine ve öğrencilere teşekkür etti .
Kaynak: İHA