Gazi Hakan Güneşe Ziyaret

Gazi Komando Uzman Çavuş Hakan Güneş’i, Ünye Garnizon Komutanı Yarbay Mehmet Metin Dermut ve Ünye İlçe Jandarma Komutan Jandarma Binbaşı Ahmet Koçdemir ziyaret etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nce “Sonbahar Temizliği” kapsamında Hakkari’nin Çukurca İlçesi Kazan Vadisi ile Kavuşak bölgeleri arasında başlatılan operasyonlarda yaralanan ve 4 askerden biri olan Ünyeli Gazi Komando Uzman Çavuş Hakan Güneş, 17 gün süren tevdisinin ardından silahlı kuvvetlerin himayesinde 15 Ekim Pazartesi günü memleketi olan Ünye’ye bağlı Fatih beldesine gönderildi.

Düzçiftlik Mahallesi’ndeki evinde bulunan Komando Uzman Çavuş Hakan Güneş’i, Ünye Garnizon Komutanı Yarbay Mehmet Metin Dermut ve Ünye İlçe Jandarma Komutan Jandarma Binbaşı Ahmet Koçdemir ziyaret etti.

Gazi Hakan Güneş ve ailesine moral vermek için ziyarette bulunan Ünye Garnizon Komutanı Personel Yarbay Mehmet Metin Dermut ile Ünye İlçe Jandarma Komutan Jandarma Binbaşı Ahmet Koçdemir, yaptıkları konuşmalarda, “Gazimizi Allah ailesine, ülkesine ve sevenlerine bağışladı. Gazimiz Hakan Güneş’in morali yerinde. Silahlı Kuvvetlerimizin ‘Sonbahar Temizliği’ adı altında başlattığı operasyonlar esnasında yaralanarak gazi olan Hakan Güneş ve üç arkadaşına acil şifalar, birlikte operasyona katılarak şehit düşen arkadaşlarına Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, sevenlerine ve milletimize sabır temenni ederiz” dediler .
Kaynak: İHA