Denizli Barosu’nda Yeni Yönetim Belli Oldu

Dün yapılan Denizli Barosu seçimlerinin ardından Müjdat İlhan başkan seçilirken, İlhan’ın listesinden 7 isim yönetime girdi.

Denizli Barosu’nda yapılan seçimlerde Müjdat İlhan 347 olarak başkan seçilirken, diğer adaylardan Halil Sarı 194, Onur Dayıoğlu ise 174 oy aldı. Yönetim kuruluna Müjdat İlhan listesinden Fatma Kıyak, Mefaret Aydın, Veli Deveciler, Gökhan Yaşar, Cengiz Kılıç, Alpaslan Oruç ve Erman Yarışan girerken, Halil Sarı’nın listesinden Murat Mintaş, Ahmet Sağtaş, Onur Dayıoğlu'nun listesinden ise Koray Kurşunoğlu listeye girdi. Denizli Barosu’nda görev dağılımının önümüzdeki günlerde yapılacak ilk yönetim kurulu toplantısında yapılacağı açıklandı. Türkiye Barolar Birliği Genel Kurulu'nda Denizli Barosu'nu Müjdat İlhan ile birlikte temsil edecek 4 üye ise Kamil Doğan, Adil Demir, Ufuk Özdemir ve Mustafa Maskan oldu.

Avukatlara kendilerine gösterdiği teveccühten dolayı teşekkür eden Müjdat İlhan, “Denizli Barosu, hukukun üstünlüğünün, özgürlük ve bağımsızlığın savunucusu olmaya devam ediyor. Çağdaş, ilerici bir anlayışla meslektaşlarıma hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Bize bu güveni gösteren tüm meslektaşlarıma sonsuz teşekkürler. Hepinizin önünde diğer aday meslektaşlarıma da gösterdikleri centilmence demokrasi yarışından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi .
Kaynak: İHA