AK Parti Urla İlçe Başkanlığı'nda Danışma Kurulu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Urla İlçe Başkanlığı danışma kurulu gerçekleştirildi.

AK Parti Urla İlçe Başkanlığı'nda Danışma Kurulu
Hakan Çeken Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ilçe danışma kuruluna, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İl Başkan yardımcıları Mahmut Atilla, Mustafa Badem, Aziz Demir, İl Koordinatörü İzzettin Mizan, ilçe teşkilatı, gençlik ve kadın kolları ile mahalle ve köy başkanları katıldı.

İlçe Başkanı Tarkan Bakırlı ve Başkan Yardımcısı Ercan Ergüçlü’nün yaptığı konuşmalar ile başlayan kurulda, ilçe ve köylerinin sorunlarına çözümler arandı

Ardından bir konuşma yapan İl Başkanı Ömer Cihat Akay, birlik ve beraberliğinin önemine vurgu yaptı. Amaçlarının sadece siyaset yapmak değil, kalıcı eserler bırakmak olduğunu anlatan Akay “İletilen sorunları ve şikayetleri not aldım. Sorunları ilgili bölge müdürlükleri ve gerekirse bakanlıklarla görüşeceğim. Çözümlerinin peşinde olacağız. Belediye seçimleri için, gerek belediye başkanlığı, gerekse meclis üyelikleri için başvuracak kişilerin teşkilat çalışmaları içinde olmaları değerlendirilecektir. Son zamana kadar ortalarda görünmeyip Sonradan aday olmak isteyenlerin şansı yok, adaylık düşünenlerin şimdiden çalışmalara ciddi bir şekilde katılmaları gerekir” dedi.

Kaynak: İHA