GAMEK Öğrencileri Kimsesiz Çocukları Yalnız Bırakmadı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK) Eğitici Annelik kursiyerleri, Gaziantep Çocuk Yuvası Müdürlüğü'nü ziyaret ederek merkezde kalan çocuklarla sıcak ve samimi anlar yaşadı.

GAMEK Öğrencileri Kimsesiz Çocukları Yalnız Bırakmadı
GAMEK Eğitici Annelik Kursu öğrencilerinin mesleklerinde başarılı olmalarının çocuk sevgisiyle başlayacağını belirten GAMEK Genel Koordinatör Yardımcısı Zehra Gündüz, "Çocukları sevmeyen bir insan yalnızca annelikte değil yaşamın hiçbir alanında başarılı olamaz. Gerek kursiyerlerimizin eğitimlerinde, gerekse kimsesiz çocukları yalnız bırakmamak adına bu buluşmayı gerçekleştirdik. Ziyaretimizle çocukları sevindirmek istedik. Bu ziyaretimizde çocuklara GAMEK Pastacılık Okulu öğrencilerimizin hazırlamış oldukları pastaları ve sütleri ikram ettik. Ayrıca kursiyerlerimiz tarafından çocuklara çeşitli hediyeler sunmaları miniklerin sevinçlerini ikiye katladı" dedi.

Organizasyonu gerçekleştiren GAMEK yönetimi ve kursiyerlerine teşekkür eden Gaziantep Çocuk Yuvası yetkilileri, ziyaretlerin yuvada kalan çocuklar için büyük bir motivasyon olduğunu, bu tür etkinliklerin sadece bir güne has olmamasını, daha çok zamanlarda da tüm Gazianteplileri beklediklerini söyledi .
Kaynak: İHA