Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu Açıklaması

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, Konya İl Teşkilatı'nın gerçekleştirdiği eğitim toplantısı nedeniyle geldiği Alanya'da AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Göksu, ilçedeki bir otelde düzenlenen eğitim toplantısına katılmak üzere geldiği ilçede Alanya ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Kongreden sonra Türkiye'nin her yerinde eğitim faaliyetlerini hızlandırdıklarını ifade eden Göksu, bu toplantılar nedeniyle gittikleri yerlerde il ve ilçe teşkilatlarını da ziyaret ettiklerini ve durum değerlendirmesi yaptıklarını söyledi.

Konya teşkilatının eğitiminin 4 gün süreceğini bildiren Göksu, ''Genel merkez olarak bu eğitimlerin içinde olacağız. Çünkü teşkilat olmanın özünde eğitimlerin olması gerektiği kanaati vardır. Genel merkez olarak bu eğitimlere büyük ağırlık veriyoruz'' dedi.

Göksu, Büyükşehir Belediyesi Kanunu ile bazı kanunlarda değişiklik yapan düzenleme ile ilgili bir soru üzerine, şunları kaydetti:

''Bu yasayla ilgili çok şeyler söylenebilir. Tabi öncelikle ve özellikle bu yasanın özünde olan hizmetlerin vatandaşın ayağına gitmesidir. Başbakanımız büyükşehir belediye başkanlığından gelen birisidir. Çıkan yasalar insanımızın lehinde olan şeylerdir. Bu yasa hizmetin halkın ayağına gitmesi konusunda ve yapılacak yatırımların büyük çaplı ve tek elden organizeli bir şekilde olmasına katkı sağlayacaktır. Bu yasaya Antalya'da sayın Menderes Türel de elinden gelen katkıyı verecektir. Bunu sadece Antalya olarak düşünmemek lazım. Ben şimdiden bu yasanın ülkemize, özellikle Antalya'mıza ve Alanya'mıza hayırlı olmasını diliyorum.''
Kaynak: AA