Yalan Dünya’nın Emir’i “Sarp Apak” Küçükçekmece’de

Yer aldığı birbirinden başarılı projelerle genç kızların ve Türk izleyicisinin kalbini fetheden yakışıklı oyuncu Sarp Apak, Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde Küçükçekmeceli hayranlarıyla bir araya geldi.

Yalan Dünya’nın Emir’i “Sarp Apak” Küçükçekmece’de
Rol aldığı “Avrupa Yakası”, “Yalan Dünya”, “Kavak Yelleri” gibi dizilerle beğeni toplayan Sarp Apak, moderatörlüğünü Özgür Özgülgün’ün yaptığı “Küçükçekmece Söyleşiyor” programına konuk oldu. Söyleşiye Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İpek, öğrenciler ve basın mensupları katıldı.

Programda özellikle kız öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan yakışıklı oyuncu, öğrencilerden gelen pek çok soruyu da yanıtladı. Apak, bir kız öğrencinin “Şu anda rol arkadaşınız, dizideki adıyla Açılay’la aranızda bir şey var mı?” sorusunu, “Açılay’la aramda bir şey yok. Onun uzun yıllardır süren ciddi bir ilişkisi var zaten. Hem benim de bir sevgilim var.”diyerek yanıtladı.

KIVANÇ TATLITUĞ DERS VERDİ
“Günümüzde, dizilerde oynayan oyunculardan en çok kimleri beğeniyorsunuz?” sorusu üzerine ise Sarp Apak, “Çok iyi oyuncu arkadaşlarımız var, isim vermek gerekirse, erkeklerden Kıvanç Tatlıtuğ’u ve Uğur Yücel’i, kadın oyunculardan ise Demet Evgar ile Beren Saat’i çok beğeniyorum’ dedi.

Ayrıca Apak, Tatlıtuğ’un “Mankenden oyuncu olmaz” diyenlere de “Kuzey-Güney”deki performansıyla iyi bir ders verdiğini belirtti.

FARKLI ROLLERDE OYNAMAK İSTİYORUM
Söyleşi sırasında gelen bir soru üzerine ise Sarp Apak, sinema filminde oynamayı çok istediğini ancak hep tek tip roller teklif edildiğini söyledi.

Bu nedenle sinema filminde oynamadığını belirten sempatik oyuncu artık farklı rollerle beyaz perdede yer almak istediğini ifade etti.

Apak, hikaye güzelse ne kadar kazanacağına bakmadan her türlü rolde oynayabileceğini, asla oynamam dediği bir rolün olmadığını da sözlerine ekledi.

Fanlarının sevgi gösterileriyle sık sık kesilen söyleşide; Apak’a kız öğrenciler hediye verirken, öğrencileri kıramayan yakışıklı oyuncu da eline gitarı alarak hayranları için “Efulim” adlı şarkıyı seslendirdi. Program sonrasında kendi tişörtlerini imzalayan Apak, hayranları ile toplu fotoğraf çektirdi .
Kaynak: İHA