Şekerbank'tan Gebze'nin Kurtuluş Yıl Dönümüne Özel Kredi

Şekerbank, Gebze'nin düşman işgalinden kurtarılışının 90. yıl dönümüne özel ''Kahraman Kredi'' kampanyası başlattı.

Şekerbank'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Gebzeli esnafın ve küçük işletmelerin her türlü finansman ihtiyacını karşılamayı hedefleyen ''Kahraman Kredi''kampanyası, Gebze'nin kurtuluş haftası dolayısıyla 1 ve 12 Ekim tarihleri arasında devam edecek.

Banka, küçük işletmelerin lider bankası olma hedefi doğrultusunda, Kocaelili müşterilerine düşük faizli ve taksit ötelemeli finansman imkanı sağlayacak. Kampanya kapsamında, Gebzeli esnaf ve küçük işletmeler, 30 bin liraya kadar kredi kullanabilecek. 1 yıl vade için aylık yüzde 1,75 faizin uygulanacağı Kahraman Kredi, ayrıca üç ay taksit ötelemeli olacak.

Açıklamada, Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Halit Haydar Yıldız'ın şu görüşlerine yer verildi:

''Anadolu'daki ticaretin ve ekonominin can damarı olan esnaf kesimini destekleyerek, bu yolla üretimi ve istihdamı teşvik etmeyi amaçladık. Anadolu bankacılığı misyonumuz doğrultusunda, Anadolu illerinin milli günlerinde esnafımızın yanında olmak amacıyla böyle bir kampanya geliştirdik. Birçoğu yaklaşık yarım asırdır aynı yörede ve yerde bulunan şubelerimiz aracılığıyla, yerel davranabilme yetkinliğimiz sayesinde bulunduğumuz bölgeye özel çözümler sunarak bu kesimi destekliyoruz.''

Muhabir: Necdet Doğruyol

Yayıncı: Kemal Kaymak
Kaynak: AA