Kuşadası Ticaret Odası Yayın Organı Kuşadası Güvercin 3 Yaşında

Kuşadası Ticaret Odası’nın yayını Kuşadası Güvercin dergisi 3 yaşına girdi.

Kuşadası Ticaret Odası Yayın Organı Kuşadası Güvercin 3 Yaşında
Kuşadası Ticaret Odası’nda düzenlenen kokteyl ile 3. Yaşını kutlayan Kuşadası Güvercin iş ve siyaset dünyası ile birlikte reklam verenleri de bir araya getirdi. İçeriği, baskı adedi ve ulaştığı kitle ile üç yıldır bölgedeki açığı kapatarak Kuşadası Ticaret Odası’na üye her iş yerine giren Kuşadası Güvercin dergisi, diğer Oda ve Borsalara gönderilerek Kuşadası’nın tanıtımında da büyük rol oynuyor.

Kuşadası Ticaret Odası yayın organı Kuşadası Güvercin dergisinin kokteyline İlçe Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur, Şoförler Odası Başkanı Hüsnü Öten, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Komite Üyeleri ‘nin yanı sıra çok sayıda iş adamı, daire amirleri, reklam verenler ve basın mensupları katıldı.

Kokteylde konuşan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; Kuşadası Güvercin dergisinin başarı dolu 3 yılı geride bıraktığını ve gerek baskı adedi, gerekse içeriği ve ulaştığı noktalar ile bölgede tek olduğunu söyledi.

Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, “ Biz, reklam verenlerimiz, köşe yazarlarımız, yazıları ile katkıda bulunanlar ve derginin aksamadan en iyi şekilde çıkması için elinden geleni yapan dergi ekibimiz ile büyük bir aileyiz” dedi.

Daha sonra derginin daha uzun yıllar başarıyla devam etmesi dilekleriyle hep birlikte pasta kesilerek kokteyle devam edildi. Kokteyle katılan konuklarla yakından ilgilenen Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Kuşadası Güvercin Dergisi’nin üyeleri bilgilendirmenin yanı sıra aktüel konular da içerdiğini ve Türkiye’de bir çok Oda ve Borsaya gönderilerek Kuşadası’nın tanıtımı konusunda misyon üstlendiğini belirtti.

Kokteyle katılan konuklar, içeriğiyle dopdolu ve reklam verenleri hedef kitlesiyle buluşturan Kuşadası Güvercin dergisini ilçemize kazandırdıkları için başta Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan olmak üzere, Yönetim Kuruluna ve dergi ekibine teşekkür ettiler. 3 yıl önce Kuşadası Ticaret Odası üyelerine Oda’dan haberler vermek ve Kuşadası’nın tanıtımına katkıda bulunmak için kanatlanan Kuşadası Güvercin’in, okurlarıyla buluşmak için çıktığı yola daha nice yıllar devam etmesini diliyoruz .
Kaynak: İHA