Kaymakam Uçar Köyleri Ziyaret Etti

Kilis’in Elbeyli İlçe Kaymakamı Meral Uçar, ilçeye bağlı Güvendik, Yağızköy ve Beşiriye köylerini ziyaret etti.

Kaymakam Uçar Köyleri Ziyaret Etti
Köy ziyaretlerinde halkla bir araya gelen Kaymakam Meral Uçar ve beraberindeki daire müdürleri, muhtarlardan sorunlar hakkında detaylı bilgi alırken, daire amirleri de kurumlarının çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgiler sundu

Köy gezilerinde halkın sorunlarını dinleyen Kaymakam Uçar, sorunların çözümü için ilgili kurum amirlerine gerekli talimatları vererek, en kısa zamanda çözüm istedi. Atıl kalmış devlet binalarının köyün ihtiyaç duyduğu alanlarda kullanılabilmesi için gerekli işlemlerin yapılması talimatını da veren Uçar, Elbeyli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hak sahibi ailelere gıda ve temizlik malzemelerinden oluşan yardım paketlerinin dağıtım çalışmalarını ise bizzat denetledi. Uçar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından gerek ayni gerekse nakdi yardımları önemsediklerini, ihtiyaç duyulan her alanda gerekli yardımların hak sahibi ailelere ulaştırıldığını ifade etti.

Köy gezilerinde halkın ilgisiyle karşılaşan Kaymakam Uçar, vatandaşlara gösterdikleri ilgi için teşekkür ederek, devletin her birimini yanlarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi .
Kaynak: İHA