Orduspor Kulübü Başkanı Türkmen:

30.

  01 . 2012 – ; Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor`un Kulüp Başkanı Nedim Türkmen , ``Bu takım , teknik direktör Hector Cuper ile beraber kimliğini ve kişiliğini bulmaya başladı`` dedi .

Türkmen , AA muhabirine yaptığı açıklamada , Eskişehirspor karşılaşmasından kendileri için çok önemli olan 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını söyledi .

Takımını desteklemek için kilometrelerce uzaktan Eskişehir`e giden Orduspor taraftarına teşekkür ettiğini ifade eden Türkmen , ``Orduspor taraftarına bana destek verdikleri için de teşekkür ediyorum . Eskişehirspor Kulübü başkanı ve yöneticileri iyi bir ev sahipliği yaptılar . Bunun için kendilerine teşekkür ediyoruz . Saha zemini çok kötüydü . Futbol oynamaya elverişli değildi . Her iki takım açısından da sakatlık olmaması bizi sevindirdi . Eskişehirspor gibi önemli bir rakipten ve deplasmandan 3 puan almak çok önemli . Moral ve kendine güven adına bizim için çok iyi bir galibiyet oldu`` diye konuştu .

Çarşamba günü kendileri için çok önemli ve zor bir maça çıkacaklarını dile getiren Türkmen , şunları kaydetti : ``Ankaragücü karşılaşmasında , 19 Eylül Stadı`nda bir koltuğun bile boş kalmaması gerekir . Bilet fiyatlarını da indirdik . Taraftarımızı , takımını desteklemek için Ankaragücü maçına bekliyoruz . Bu takım , teknik direktör Hector Cuper ile beraber kimliğini ve kişiliğini bulmaya başladı . Seri galibiyetlerimizi devam ettirmemiz gerekiyor . Taraftarımızda her zaman yanımızda olmalı ve oluyor da . Geride 11 maç var . Lig bitmedi . Ulaşılması gereken hedefler var . Ordu`nun ve Orduspor`un çok önemli bir potansiyeli var . Biz bunu açığa çıkardık . Bu potansiyeli çok iyi kullanacağız . Türk futboluna Orduspor gerçeğini göstermeye çalışacağız . `` ( EYP-İSM-HRN )
Kaynak: AA