İçişleri Bakanı, Abd Büyükelçisinin Sözlerini Değerlendirdi

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Amerika Birleşik Devletleri`nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone`nin açıklamalarıyla ilgili olarak, "Kendi görüşüdür.

İçişleri Bakanı, Abd Büyükelçisinin Sözlerini Değerlendirdi
  Uludere ile ilgili değil , genel olarak söylenen bir husustur " dedi .

Çeşitli temaslarda bulunmak için deniz yoluyla Yalova`ya gelen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin , gazetecilerin sorularını cevapladı . Şahin , bir gazetecinin ABD Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone`nin sözlerini hatırlatması üzerine , " Kendi görüşüdür . Yani Uludere ile ilgili değil , genel olarak söylenen bir husustur . Hayatın her zaman , her alanında hata olabilir . Dediği odur . Yani genel bir şeyi söylemiştir benim okuduğum kadarıyla " diye konuştu .

Bakan Şahin , CHP`li belediyelerle ilgili soruşturmaların sorulması üzerine , " Şimdi CHP`li arkadaşlar doğal olarak belediyelerini daha yakından takip ediyor . AK Partili belediyelerde de en az o kadar soruşturma var , inceleme var ama herkes kendisini takip ediyor . Biz iktidar olarak bundan şikayet de edemiyoruz . Çünkü kendi belediyelerimizi kendimiz soruşturuyoruz " dedi .

Bakan Şahin , Yalova programında önce Vali Esengül Civelek`i ziyaret etti . Gümüş bir vazo hediye edilen Şahin , daha sonra Yalova Emniyet Müdürü Ahmet Selim Akyıldız`ı ziyaret etti . Emniyetin ardından Yalı Caddesi`ndeki esnafı ziyaret eden Şahin , bir börekçide börek yedi .
Kaynak: İHA