Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup

27.

  01 . 2012 - Spor Toto 2 . Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor`un teknik direktörü Gürses Kılıç , ``Bu süreci artık atlatmamız gerekiyor . Turgutluspor maçında oynadığımız iyi oyuna artık Tepecikspor maçıyla galibiyet ekleyerek yolumuza devam etmek istiyoruz`` dedi .

Kılıç , Nurettin Soykan Tesisleri`nde düzenlediği basın toplantısında , bu hafta sonu karşılaşacakları Tepecikspor`un grupta 28 puanla 8 . sırada olduğunu belirterek , rakiplerinin saygı duyulacak işler yapan bir takım olduğunu söyledi .

Takımının durumu hakkında da bilgi veren Kılıç , ``Bu süreci artık atlatmamız gerekiyor . Turgutluspor maçında oynadığımız iyi oyuna artık Tepecikspor maçıyla galibiyet ekleyerek yolumuza devam etmek istiyoruz . Önümüzde önemli maçlar var . Bir an önce toparlanıp yolumuza devam edeceğiz`` diye konuştu .

Hava şartlarının bazı konularda kendilerine engel olduğunu dile getiren Kılıç , birçok oyuncusunun yeni olduğunu , yapmaları gereken taktik çalışmaları kar yağışı nedeniyle gerçekleştiremedikleri belirtti .

Her şeye rağmen hafta sonu oynayacakları maçtan 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini ifade eden Kılıç , çok fazla mağlubiyet aldıklarını ve oyuncularda ``kabullenmişlik`` olduğunu vurgulayarak , takım içindeki revizyonu da buna yönelik yaptıklarını söyledi .

Kılıç , şöyle devam etti : ``Oyuncu kalitesi başka bir şey ama bu işi kabullenmiş , bu işten sıyrılamayacağına inandığımız arkadaşlarla yol ayrımına gitmeyi düşündük . Bunu çok kısa vadeli planlamadık . Amacımız , bu sezonu olabilecek en iyi şekilde değerlendirmenin ötesinde , geleceğin temellerini oturtmaktı . Biz bu yolda doğru adımlar atıyoruz . Futbolcu arkadaşlarımızın da şu anda bulundukları ortam , kendi aralarındaki ilişkiler oldukça iyi diyebilirim . Özellikle burada kalan oyuncularımızın ve yeni gelen tecrübeli oyuncularımızın burada deneyimli olmaları ve bu işten bir an önce çıkmak adına birlikte hareket etmeleri bizim için önemli . Şu an öyle bir durumdayız . En kısa zamanda da bunun karşılığını alacağız . ``Bu dönemde transferlerin zor yapıldığını ifade eden Kılıç , Türkiye`de bazı mevkilere transferlerin daha da zor olduğunu söyledi . Pek çok kulübün aradığı mevkilerdeki oyuncuları kendilerinin de istediğini dile getiren Kılıç , ``Bu konuda çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz . Çünkü takımımızda şu anda sayısal olarak da bir eksiklik söz konusu . Birkaç transferle sayısal olarak da mevkilerimizi tamamlayacağız`` dedi .

( TBK-AHM-İSA )
Kaynak: AA