Gül'den Tebrik Mektubuantalya

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof.

  Dr . İsrafil Kurtcephe ve Türkiye`nin ilk yüz nakli ameliyatını gerçekleştiren Prof . Dr . Ömer Özkan`a tebrik mektubu gönderdi .

Cumhurbaşkanı Gül , Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof . Dr . Ömer Özkan`a gönderdiği mektupta , dünya tıp tarihine geçen operasyonun kendisini gururlandırdığını belirtti .

Gül , mektupta , ``Yurt içi ve yurt dışında büyük takdir toplayan başarılı çalışmalarınızın devamını diler , başta eşiniz ve Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Yrd . Doç . Dr . Özlenen Özkan olmak üzere tüm ekip arkadaşlarınızı tebrik ederim`` dedi .

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül , Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof . Dr . İsrafil Kurtcephe`ye gönderdiği mektupta ise operasyonların uluslararası tıp çevrelerinde geniş yankı uyandırdığına dikkati çekti .

Gül , mektubunda , ``Şüphesiz bu önemli başarıda üniversite rektörlüğü olarak tıp fakültesine verdiğiniz desteğin payı büyüktür . Bu itibarla sizi ve tıp fakültesi ile tüm Akdeniz Üniversitesi çalışanlarını tebrik eder , başarılarınızın devamını dilerim`` ifadesini kullandı .
Kaynak: AA