Ak Partili Tanrıverdi: İzmir'de Hizmet Alamayan Halk Bize Oy Verecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, CHP`nin kalesi olarak görülen Çankaya ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri’ni gelecek seçimlerde alacaklarını belirterek, bunda hizmet alamayan vatandaşların oy vermesinin etkili olacağını söyledi.

 

Basın-Der ve Altındağ Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Hamamönü’ndeki “Altın Söyleşiler”in bu haftaki konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi oldu . Basın-Der Genel Başkanı Sinan Burhan’ın yaptığı açılış konuşması ile başlayan söyleşide Tanrıverdi , Türkiye’nin dönüşümünde yerel yönetimlerin önemi konusunda açıklamalarda bulundu .


KCK operasyonlarına da değinen Tanrıverdi , " Belediye Başkanları özellikle BDP’liler içeri alınıyorlar . Bunun sebebi belediye imkanlarının terör örgütü lehine kullanılması . " dedi .


Yerel seçimlerde Çankaya ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri’ni almak için nasıl bir strateji uygulamayı düşündükleri ile ilgili soruya Tanrıverdi , bölgelere hizmet gitmediği için bu belediyeleri almak istediklerini savundu . İzmir’in gecekondu sayısı en yüksek illerden biri olduğunu belirten Tanrıverdi , Ankara`da yapılan Kuzey Ankara Projesi gibi bir projenin İzmir’de de olmasının önünde bir engel olmadığını vurguladı . Tanrıverdi , daha önce buralarda yapılan yanlış propagandanın halkı yanlış yönlendirmesinden dolayı oy alamadıklarını , ama bu seçimlerde hizmet alamayan halkın oy vereceklerine inandığını söyledi .


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi , başarılı belediyelere örnek olarak Konya Büyükşehir Belediyesi’ni gösterdi . Tanrıverdi , Dünya Tarihi Kentler Birliği’nin 2011 yılında kongresine bizzat Konya Büyükşehir Belediye Başkanı’nı davet ettiğini ve Dünya Tarihi Kentler Birliği’nin Yönetim Kurulu Üyeliği’ne Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in seçildiğini söyledi .