Prof. Dr. Oğuzoğlu'na Geleneksel Meslek Hizmet Ödülü

Bursa Demirtaş Rotary Kulübü`nün her yıl iş ve mesleğinde başarıya ulaşıp topluma katkıda bulunmuş kişilere verdiği Geleneksel Meslek Hizmet Ödülü`ne bu yıl Prof.

Prof. Dr. Oğuzoğlu'na Geleneksel Meslek Hizmet Ödülü
  Dr . Yusuf Oğuzoğlu layık görüldü .


Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi tarih bölümü başkanlığı ve Mudanya Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı görevini yürüten Prof . Dr . Yusuf Oğuzoğlu`na ödül kararı Demirtaş Rotary Kulübü`nün 800`üncü toplantısında alındı .


Osmanlı taşra hayatı ve şehir kurumları üzerinde bilimsel yayınları ile tanınan Prof . Oğuzoğlu`na ödülünü Demirtaş Rotary Kulübü Dönem Başkanı Hakan Türkün ile 1 . Grup Guvernör Yardımcısı Melih Aker verdi .


Ödül törenine Hakan Türkün ve Melih Aker in yanısıra Demirtaş Rotary geçmiş dönem başkanlarından Serdar Pamirol ile kulüp üyeleri katıldı . Ödül töreninde konuşan Sevil Pamirol , Mudanya Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı görevi sırasında yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Oğuzoğlu`na teşekkür etti . Mudanya’nın tarihini yaşatmak ve ilçeye turizm kimliğini kazandırmanın önemine dikkat çeken Pamirol , bunun için sivil toplum örgütleri , Uludağ Üniversitesi ve Mudanyalılar`ın elbirliği ile yeni projelerin hayata geçirmesi gerektiğinin altını çizdi .