Oğlunun Düğün Parasını Harcayan Kadının Gasp Oyununu Polis Bozdu

Bursa`da oğluna düğün hazırlığı yapan bir kadın, eşinin biriktirdiği 12 bin TL ve 5 adet altını nişan alışverişinde harcadı.

Oğlunun Düğün Parasını Harcayan Kadının Gasp Oyununu Polis Bozdu
Kocasından korkan kadının akıl almaz oyununu polis bozdu.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yıldırım ilçesi Mollaarap Mahallesi 5. Dağ Sokak`ta meydana geldi. İddiaya göre G.S. (50), oğlu B.S.`nin düğünü için biriktirdikleri 12 bin TL para ve 5 adet altını nişan alışverişinde harcadı. Akşam eve gelen T.S., eşinden düğün için sakladıkları nişan parasının bir miktarını istedi. G.S. ise eşine parayı ertesi gün vereceğini söyledi. Paraları harcadığını kocasına söylemeyen G.S., akşam saatlerinde bir okulda müdürlük yapan kocası T.S.`yi arayarak, "Eve hırsız girdi.Yüzüme bir şeyler sıktı ve bayıldım. Kendime geldiğimde hırsızın evdeki para ve altınları çaldığını anladım. Çabuk eve gel" dedi. Telefonu kapatan T.S. ise büyük bir panikle polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaparken, T.S. ise olayın şokunu atlatmaya çalıştı. Olayı duyan G.S.`nin annesi G.D., kızının sağlık durumunu öğrenemeyince gözyaşlarına boğuldu. Ağlayan yaşlı kadını polis ekipleri sakinleştirmeye çalıştı.

Olay yeri inceleme ekipleri evde parmak izi çalışması yaparken, polis ekipleri ise kadının verdiği ifadeler doğrultusunda hırsızı aramaya başladı. Ancak evin kapısında herhangi bir zorlama olmadığını ve kadında darp izi bulunmadığını gören ekiplerin şüphesi üzerine Işıklar Polis Karakolu`na götürülen kadın, daha sonra Bursa Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğine sevk edildi. Sorguda kocasından korktuğu için böyle bir plan yaptığını itiraf eden kadın hakkında, "suç uydurma" suçundan işlem yapıldı. Olaylailgili soruşturma devam ediyor.
Kaynak: İHA