Kayıp Meclis Üyesi İçin Özel Ekipler Bir Evde Arama Yaptı

Ankara’dan gelen emniyet ekipleri, Kırşehir’de bir evde arama yaptı.

Kayıp Meclis Üyesi İçin Özel Ekipler Bir Evde Arama Yaptı
Ekiplerin 4 yıl önce ortadan kaybolan meclis üyesi Hasan Kırışık ile ilgili soruşturma kapsamında arama yaptığı iddia edildi.

Yaklaşık 4 yıl önce ortadan kaybolan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hasan Kırışık için Kırşehir`de bir evde arama yapıldı. Kırşehir’deki ekiplerin de destek verdiği M.A.`ya ait evde Kırışık`a ait kıl ve kan örnekleri arandığı öğrenildi. M.A.`nın evi o yıllarda birine kiraladığı belirtildi.
4 yıl önce `kavak ağaçlarına bakacağım` diyerek iş yerinden ayrılan AK Partili Belediye Meclis Üyesi Hasan Kırışık`dan, 4 yıldır haber alınamıyor. Polis aradan geçen sürede yoğun araştırmalar yapmasına rağmen meclis üyesine dair bir ipucuna ulaşamadı. Umutların tükendiği bir sırada Kırşehir Valiliği`nin talebi ile Emniyet Genel Müdürlüğü, AK Partili Belediye Meclis Üyesi Hasan Kırışık`ı bulana 25 bin TL ödül verileceğini duyurdu.
Olaydan sonra Kırşehir`e gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da Hasan Kırışık`ın bulunması için talimat verdi. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan özel ekip tarafından bir operasyon yapılarak içinde eski bir polis memurunun da bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı, ancak bugüne kadar Kırışık`ın izine rastlanmadı. Hasan Kırışık, 20 Mart 2008 tarihinde saat 20.45 sıralarında kaybolmuştu. Kırışık`ın 40 AK 933 plakalı otomobili, Meytaş köprüsüne yakın bir yerde kapıları açık, sol ön cam yarı inik olarak bulunmuştu.