Kızıldağ Karakucak Güreşleri Konserlerle Sona Erdi

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 17.

Kızıldağ Karakucak Güreşleri Konserlerle Sona Erdi
Geleneksel Kızıldağ Karakucak Güreşleri konserlerle sone erdi. Programda ünlü sanatçı Mahmut Tuncer’in konseri büyük ilgi gördü. Konser öncesi yaklaşık 10 bin kişiye hitabeden Ak Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan ise yaptığı hizmetlerden ve güreşlere verdiği destekten dolayı Başkan Vekili Aldırmaz’a teşekkür etti.

Güreşlerden bir gün önce müsabakaların yapılacağı stadyumda düzenlenen gecede Adanalı sanatçı Ali Turaç ile ünlü sanatçı Mahmut Tuncer konser verdi. Konser öncesi söz alan Güreş Vakfı Başkanı İlyas Karabulut ile Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Partili üyesi Sıtkı Polat, organizasyona verdiği destekten dolayı Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a ayrı ayrı teşekkür ettiler.

Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı stadyumda konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz. Karaisalı ile Kızıldağ halkından yoğun ilgi gördü. Güreş Tertip Komitesi’nin kendisini ziyaretlerinde destek talebinde bulunduğunu hatırlatan Aldırmaz, “Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği verdik. Önemli olan gençleri spora teşvik etmektir. Adana olarak daha önce milli takımlar düzeyinde 25 sporcu ile temsil edilirken, bugün bu sayı 187’e yükseldi. Bu çok önemli başarıdır. Spor altyapısına ve Kızıldağ Karakucak Güreşlerine desteğimiz artarak devam edecektir” şeklinde konuştu.


MİLETVEKİLİ GÜRKAN’DAN ALDIRMAZ’A TEŞEKKÜR...

Ak Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan da şenliğin başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen tertip komitesi ile ziyaret ettikleri Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın her türlü fedakarlığı yaparak müsabakalara destek verdiğini söyleyerek, “Kızıldağ Karakucak Güreşlerine verdiği destekten dolayı Aldırmaz’a teşekkür ediyorum. Ayrıca, Kızıldağ yolunu gördüğünüz gibi adeta otoban gibi yaptırdı. İl Özel İdaresi hizmet kapsamında olmasına rağmen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yolları da asfaltlattı. Karaisalı ve Kızıldağ’a yaptığı hizmetlerden, güreşlere verdiği destekten dolayı da teşekkür ediyorum” dedi.


TURAÇ VE TUNCER UNUTULMAZ GECE YAŞATTI
Daha sonra Adanalı sanatçı Ali Turaç sahne aldı. Seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle profesyonel sanatçılara taş çıkartan Ali Turaç’a, stadyumu dolduran yaklaşık 10 bin kişi eşlik etti. Ali Turaç’tan sonra sahneye çıkan Türkiye’nin ünlü seslerinden Mahmut Tuncer, stadyumu dolduranlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Şenliklere Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kaşif Barut ile bazı meclis üyeleri de katılırken, Ak Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan ile Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, ünlü sanatçı Mahmut Tuncer’e çiçek vererek, katkılarından dolayı teşekkür ettiler.