Yağmur: Yarın Seçim Olacakmış Gibi Çalışıyoruz

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Ömer Yağmur, genel seçimlerin ardından yarın seçim olacakmış gibi çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Yağmur: Yarın Seçim Olacakmış Gibi Çalışıyoruz

Öğretmen evinde basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti İl Teşkilatı ve Milletvekili Suat Önal çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Ömer Yağmur, “Bizler seçimin ardından dün seçimden çıkmış gibi değil, yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza başladık ve hala devam ediyoruz. Teşkilatımızın kongre süreci de devam etmektedir. Gençlik Kolların ilçe kongrelerini tamamladık. İl seçimini de 19 Kasım’da gerçekleştireceğiz. Kadın Kolları Kongrelerini de bu hafta Hasanbeyli ile Toprakkale’de yaparak tamamlayacağız. İlçe ve belde kongrelerimizi de en kısa sürede tamamlayacağız.” dedi.

Milletvekili Suat Önal ise açıklamasında “Öncelikli olarak sivil bir anayasanın hazırlanması ve yapılması temel hak ve özgürlüklerin daha da genişletilmesi noktasında tüm siyasi partilerimizin ortak bir duruş sergilemesi bizleri oldukça memnun etmektedir. İnşallah el birliği ile yapılan bu çalışmalar ülkemizin önünü açacaktır diye düşünüyorum. TBMM’de yoğun bir gündemin bizleri beklediğini biliyoruz.” diye konuştu.

Osmaniye’nin en önemli sorunları arasında yer alan yayla evleri hakkında tutulan tutanaklar ve mahkemeler hakkında da açıklamalarda bulunan Önal, “Yaz aylarının belli bir dönemini Zorkun ve diğer yaylalarda geçiren insanlarımızın mağduriyetleri söz konusudur. Bu konuda Osmaniyeliler olarak hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz. İnşallah bunu da hemen gündeme taşıyacağız. Hükümetimizin bu konuda bir çalışması var. Komisyonlarda değerlendirilerek mecliste bir yasa olarak çıkartılmasını ümit ediyoruz. İlimizdeki diğer önemli bir konu ise Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’ndeki sanayi arazilerimizin genişletilmesi ve istihdamı arttırıcı nitelikli yatırımcılarımızın yatırım yapmalarını sağlamak gelmektedir. Bu da işsiz insanlarımızın iş sahibi olmalarında büyük bir fırsat olacaktır. Osmaniyemizde işsizlik oranı gittikçe düşmektedir. Bu bizleri muştu etmektedir. OSB’de bu gün itibarıyla 8 bin 800 civarında SGK’ya kayıtlı çalışanımız var. Önümüzdeki 5 yılda bu rakamın 20 bini aşmasını ümit ediyoruz.” ifadesini kullandı.

İl Başkanı Ömer Yağmur ve milletvekili Suat Önal konuşmaların ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Toplantıya Ak Parti İl Başkanı Ömer Yağmur, Milletvekili Suat Önal, Merkez İlçe Başkanı Sait Kıraç, Kadın Kolları Başkanı Zekiye Yılmazer, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kaya ile parti yöneticileri katıldı.