Erköyder, Köylünün Yanında Olacak

Erzurum Köyler Kalkındırma Derneği (ERKÖYDER), bölge köylerinin sorunlarına eğilmek ve onları dile getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Erköyder, Köylünün Yanında Olacak
4 yıldır bu misyonla hareket eden ESKÖYDER’in yönetiminde değişiklik oldu. Rıza Şahin’in uzun süredir yürüttüğü başkanlık görevine Harun Yavuz seçildi. Yavuz, yapacakları çalışmalarla her zaman köylülerin yanında olacaklarını bildirdi.
ESKÖYDER Başkanı Harun Yavuz, Erzurum köylülerinin sorunlarına çözüm bulmak için çalıştıklarını ifade ederek, bu konuda birçok kesimden destek aldıklarını belirtti.
Derneğin, ziraat mühendisi, üniversite öğrencisi, veteriner gibi farklı meslek dallarından üyesi olduğunu ifade eden Yavuz, veteriner ekipleri eşliğinde köylerde çalışmalar yaptıklarını aktardı.
En büyük desteği ziraat fakültesinden gönüllü öğrencilerden aldıklarını anlatan Yavuz, köyden şehre gelen insanlara da yardım ettiklerini söyledi.
Hayvancılık ve tarım konularında eğitimler düzenlediklerini de ifade eden Yavuz, çalışmalarındaki temel amacın bölge insanın yaşam koşullarını geliştirmek olduğunu aktardı.