Beşiktaş`ta 3 Ton Kavurma Dağıtıldı

Beşiktaş’ta bir deterjan firması tarafından 3 ton bedava kavurma dağıtıldı.

Beşiktaş`ta 3 Ton Kavurma Dağıtıldı
Meydanda toplanan binlerce vatandaş, dağıtılan ekmek arası kavurma paketlerini kapıştı. Firmanın reklam yüzü Berna Laçin, geçen sene hamsi şenliği yaptıklarını hatırlatarak, "Bu seneki şenlik Kurban bayramı öncesine denk gelmesi nedeniyle kavurma şenliği düzenlendi.Çok keyifli bir etkinlik oluyor." dedi.

Beşiktaş’ta bir deterjan firmasının reklam çekimleri sırasında vatandaşlara 3 ton ekmek arası kavurma dağıtıldı. Dağıtımdan önce vatandaşlar çekimlerin yapılacağı alanda toplandı. Firmanın reklam yüzü Berna Laçin’in gelmesinin ardından kavurma dağıtımı başlatıldı.
2,2 metre çapındaki dev tavada 10 aşçı tarafından pişirlen 3 ton kavurma halka dağıtıldı. Etkinliğe katılanlar, kavurmalarını yedikten sonra Berna Laçin`in düzenlediği yarışmalarda yüzlerce hediye kazanma şansını yakaladı.

Etkinlik öncesi kısa bir açıklama yapan Berna Laçin, bu sene kurban bayramı öncesine denk gelmesi nedeniyle kavurma şenliği yapıldığını belirterek, "Geçen sene hamsi şenliği yapmıştık. Bu sene 3 ton kavurmayı burada vatandaşlara dağıtıyoruz. Çok keyifli bir etkinlik oluyor." dedi.