Nallıhan Meslek Yüksek Okulu Açılmasına Katkı Sağlayanlara Plaket

Nallıhan Kaymakamı Ömer Toraman, ilçede yıllardır eksikliği hissedilen yüksekokulun açılması ile ilçenin sosyal, ekonomik ve kültürel hayatına önemli katkı sağlanacağını belirtti.

Nallıhan Meslek Yüksek Okulu Açılmasına Katkı Sağlayanlara Plaket
Toraman, okula her yıl alınacak öğrenciler ile birlikte öğrenci sayısında artış olacağını söyledi.
Ankara’nın Nallıhan ilçesinde, Nallıhan Meslek Yüksekokulu`nun açılmasına katkıda bulunanlara teşekkür plaketi vermek amacıyla, Ayhan Sümer Kültür Merkezi`nde bir tören düzenlendi. Burada konuşan Nallıhan Kaymakamı Dr. Ömer Toraman, ilçede yıllardır eksikliği hissedilen bir yüksekokulun açılması yönünde zorlu bir süreçten geçilerek yoğun çaba harcandığına dikkat çekti. Nallıhan Meslek Yüksekokulu`nun Nallıhan’ın sosyal, ekonomik ve kültürel hayatına önemli katkı sağlayacağını belirten Toraman, "Nallıhan Meslek Yüksekokulu`na bu eğitim-öğretim yılında Elektronik Teknolojisi ve Bilgisayar Programcılığı bölümlerine ek yerleştirme ile 30’ar öğrenci alınacak. Okula her yıl alınacak öğrenciler ile birlikte okulun genel öğrenci sayısında her yıl artış olacak." diye konuştu.
Nallıhan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Birdal Şanlıoğlu da ilçeye bir yüksekokul açılmasından ve bu güzel ilçede görev yapmaktan dolayı mutluluk duyacağını belirterek, okulun açılışında emeği geçenlere teşekkür etti.
Nallıhan Vakfı Başkanı Ayhan Sümer ise Nallıhan’a yüksekokul açılması sürecinde yoğun gayret ve sabır sarf edildiğini belirtti. Bu okulun Nallıhan’a kazandırılmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden hayırsever iş adamı Ayhan Sümer, başta Kaymakam Ömer Toraman olmak üzere, bu uğurda çaba sarf eden herkese teşekkür ederek, Nallıhan Meslek Yüksekokulu’nun ilçeye hayırlı olmasını diledi.
Kaymakam Toraman, yüksekokulun ilçeye kazandırılmasına yapmış oldukları maddi ve manevi katkılardan dolayı, başta Nallıhanlı hayırsever iş adamı Ayhan Sümer olmak üzere, yüksekokulun açılmasına katkı sağlayan Ali Helvalı, Ahmet Öntaş, Şefik Türk, İlhami Yılmaz, Abdullah Çetinkaya, Cemal Arıcı, Ertunç Güngör, Ahmet Yahya Aydın, Osman Kezer, Hantur Otobüs İşletmesi, Ali Erol, İş Bankası Nallıhan Şubesi, Küba İnşaat, Koca İnşaat, Halil Ünsal, Özgüven Parke, Yenipınar İnşaat ve Ufo Bilgisayar’a teşekkür ederek, plaketlerini verdi ve Nallıhan Meslek Yüksekokulu`nun ilçeye hayırlı olmasını diledi. Plaketlerin verilmesinden sonra program ikramla sona erdi.
Programa; Kaymakam Dr. Ömer Toraman, emekli vali yardımcılarından Orhan Taşanlar, Nallıhan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Birdal Şanlıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, Nallıhanlı hayırsever iş adamı ve Nallıhan Vakfı Başkanı Ayhan Sümer, ilçedeki siyasi parti ve sivil toplum örgütleri temsilcileri, kurum amirleri ve okul müdürleri katıldı.