CNN Türk sunucusunun zor anları

CNN Türk'te Ne Oluyor? programını sunan Şirin Payzın, konuklarının bitmeyen hararetli tartışması nedeniyle programı kapatmak da zorlandı. Payzın, "Kapatmak zorundayım, yoksa Mesut Yar program yapamayacak" diyerek konuklarının konuşmasını engelleyebildi.

CNN Türk sunucusunun zor anları
CNN Türk ekranlarında yayınlanan Şirin Payzın'ın sunduğu Ne Oluyor? programının dünkü bölümünde Fenerbahçe maçına giden kadınlar ele alındı. Programın konuklarından Ressam ve Fenerbahçe taraftarı Bedri Baykam, Spor Yorumcusu Bilgin Gökberk ve Gazeteci Lube Ayar'ın hararetli tartışmaları nedeniyle Payzın zor anlar yaşadı. Programı kapatmakta zorlanan Payzın, "Kapatmak zorundayım, yoksa Mesut Yar program yapamayacak" diyerek konuklarının konuşmasını engelledi.

Bilgin Gökberk'in, "46 bin kadın var dendi maçta. 46 bin kadın diye başlamak kadar anormal bir şey var mı? Biz ne konuşuyoruz, neyi anlatmaya çalışıyoruz? Ne diyelim 46 bin insanoğlu mu vardı" sözlerine Bedri Baykam tepki gösterdi. "Peki sen bugün hangi programa geldiğini sanıyordun, neyi konuşacaktık, doların yükselişini mi konuşmaya geldik" diye konuşan Baykam'ı, Lube Ayar da, "46 bin kadın oradaydı neden?" sorusunu sorarak destekledi.

"Nedeni seni ilgilendirir, hepiniz gerginsiniz" kaşrılığını veren Gökberk'e Baykam, "Sana hangi programa gel dediler, nasıl kandırdılar seni?" diye sordu.

Baykam'a yanıt vermeyen Gökberk Ayar'a, "Mecbur muyum nedenini bilmeye?" diye çıkıştı.

Ayar da bunun üzerine, "Yorum yapacaksan bilmek zorundasın tabi. Bilmeden nasıl yorum yapacaksın, bilmek zorundayım" şeklinde konuştu.

Bu karşılık Gökberk ise, "Ben senin gibi takım taraftarı değilim, benim kimseyle ilgim yok" dedi.

Konuklarının bu hararetli tartışmaları nedneiyle süreyi aşan Şirin Payzın programı kapatmakta zorlandı. Payzın, "Kapatmak zorundayum, yoksa Mesut Yar program yapamayacak" diyerek konuklarının konuşmasını engelledi. BEYAZ GAZETE

CNN Türk sunucusunun zor anları