Mersin Asiad Başkanlığına Mehmet İlhan Getirildi

Mersin Akdeniz Sanayici ve İşadamları Derneği’nde (ASİAD) başkanlığa Mehmet İlhan getirildi.

Mersin Asiad Başkanlığına Mehmet İlhan Getirildi

Mersin ASİAD 5. olağan genel kurulu Atlıhan Otel’de gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Hikmet Elçiçeği’nin yaptığı genel kurulda faaliyet raporunu sunmak üzere Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Sadıkoğlu kürsüye geldi. Mersin ASİAD olarak Mersin ve Türkiye’nin tanıtımı adına birçok çalışmanın altına imza attıklarını belirten Sadıkoğlu, Mersin’in gelişmesini sağlayacak her türlü projeye destek vereceklerini söyledi. Göreve gelecek olan yeni yönetim kuruluna başarılar dileyen Sadıkoğlu, değişimin bir bayrak yarışı, önemli olanın birliktelik ve dayanışma olduğunu ifade etti.

Yeni yönetim ve denetleme kurulu seçimi için yapılan oylamada ise Mehmet İlhan Mersin ASİAD Yönetim Kurulu Başkanı seçilirken yeni yönetim şu isimlerden oluştu. Sabahattin Memiş, Erhan Işık, Mehmet Sevindir, Behçet Memiş, Çetin Battal, Ahmet Kodas, Nuh Yükselgüngör, İsa Altuntaş, Behlül Yüksel, Orhan İlhan, Yusuf Karslı, Ahmet Bulut, Ahmet Durak.
Mehmet İlhan yaptığı konuşmada ünlü düşünür Goethe’nin, “Eğer kendi kendinize inanıyorsanız diğer kimselerde size inanacaktır” sözüne vurgu yaptı.“Derneğimizin ne kadar güçlü olduğuna inanırsak, ilimiz ve ülkemiz için başaramayacağımız şey yoktur” ifadesini kullanan İlhan şöyle devam etti: “Mersin ASİAD yıllardır hizmet veren en büyük sivil toplum kuruluşlarından biridir. Amacımız, yeni yönetimle birlikte derneğimizi daha iyi yerlere getirmek, ve ülkemize daha faydalı faaliyetlerde bulunmaktır. Bunları gerçekleştirmek içinde üretici seminer ve programlara ağırlık vereceğiz. İş dünyası örgütlerinin devletin gören gözü, duyan kulağı olduğunu biliyoruz. Bu nedenle bize büyük görevler düşüyor.”
Genel kurulda görevi devreden yönetim kurulu üyelerine plaket verildi.