Nt Mağazaları'nda Kampanyalı Sezon Başladı

NT Mağazaları Rize Şubesi kırtasiyeden okul kitaplarına, önlükten çantaya, teknolojik ürünlerden temel eserlere kadar birçok kampanya ile sezona girdi.

Nt Mağazaları'nda Kampanyalı Sezon Başladı


NT Mağazaları Rize Şubesi yöneticisi Hüseyin Özbayrak, yaptığı açıklamada, velilerin okulların başlamasına az bir zaman kala kaliteli ürünleri, bol çeşitleriyle, uygun fiyatlarla mağazalarından temin edebileceklerini söyledi. NT Mağazaları'nda, kırtasiye ürünlerinde sezon için özel fiyat düzenlemesine gidildiğini belirten Özbayrak, “Ayrıca tüm ürünlerde eylül ayı boyunca yapılacak her alışverişe ekim ayında yapılacak 30 TL’lik alışverişlerde geçerli olacak 5 TL’lik indirim çeki veriliyor. Eğitime destek olacak, MEB’in tavsiye ettiği temel eserlerden de özel fiyata 3’lü paketler yine NT raflarında mevcuttur. Kurtasiye, okul kitapları, önlük, çanta ve teknolojik cihazlardaki uygun fiyatlarımız devam ediyor.” dedi.


NT Mağazaları olarak eğitim alanında sorumlu marka bilinci ile hareket etmeye çalıştıklarını ifade eden Özbayrak, “Öğrencilerimizin kullanacağı malzemelerin kalitesini önemsiyoruz. Bu dönem için hazırlıklarımız 6 ay öncesinden başlamaktayız. Öğretmen, öğrenci ve velilerle bir önceki dönemin değerlendirmeleri yapılarak bu değerlendirmeler sonucunda beklentileri tespit etmekte, gerekli iyileştirmeleri gerçekleştirmekteyiz. Ürünlerimizi titizlikle seçerken seçimlerimiz sırasında tedarikçilerimizden sağlık, garanti, kalite gibi önemli kriterlerde belgeler talep etmekteyiz. Bu kriterleri karşılayan tedarikçilerimizin ürünleri mağazalarımızda yerini alırken bu ürünlerin en iyi şekilde sunulması için tüm personelimiz bu önemli dönem öncesinde eğitimler almaktadır.” ifadelerini kullandı.