Tanrıverdi, Şehit Ailelerine İftar Yemeği Verdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Kula`da şehit aileleri ile ihtiyaç sahiplerine iftar yemeği verdi.

İftar yemeğine Tanrıverdi`nin annesi Müşerref ve babası Mustafa Tanrıverdi ile Kula Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf İncili de katıldı.Yemeğin ardından bir konuşma yapan Tanrıverdi, "Bu vatan toprakları için, bizlerin huzur içinde yaşamamız için canlarını feda eden vatan evlatlarının yakınlarıyla birlikte bu gece iftar yapıyoruz. Bir kişi doğar, büyür, evlenir, çocuk sahibi olur ve çocuğunu askere gönderir ve yazılmışsa orada şehit olur. Onları hayırla yad ediyoruz. Siyasi görüşlerimiz ne olursa olsun bunu bir yana bırakarak, eğer mesele vatansa gerisi teferruattır diyelim" dedi.

AK Parti hükümetinin Türk halkının mutlu olması, huzurlu olması ve Türkiye`nin hak ettiği yere ulaşabilmesi için önemli politikaları ürettiğini, çoğu olumsuzlukları ortadan kaldırdığını ifade eden Tanrıverdi, ekonomik yönden de Türkiye`nin artık ayağını yere daha sağlam basan bir ülke olduğunu söyledi.

Tanrıverdi, yaptığı konuşmada, ``Kimsesizlerle açtığımız iftarlar, garib guraba ile ortaklaşa olduğumuz mekanlar ve zamanlar hepimizin dostluğunu pekiştirdiği gibi geleceğimiz için birbirimizle yardımlaşmamızın önemli zemini olur. Dayanışmamız bir geceye ya da gündüze mahsus değildir. Şehrimizde yoksul hemşehrilerimizin tespitini yaparak devletimizin imkanları onlara sunulmalıdır" dedi.

Artık Türkiye`nin eski Türkiye olmadığını anlatan Tanrıverdi, şunları söyledi: "Türkiye gelişmiş ve kalkınmış bir Türkiye`dir. Sadece Türkiye içerisindeki vatandaşlarımızı değil dünyanın diğer ülkelerindeki yoksul insanlarımızın yardımına koşan bir ülkedir. Afrika`da Somali`de ya da başka ülkelerde Kenya`da açlıktan yoksulluktan kıvranan kardeşlerimizin insanlarımızın sorunları bizim sorunlarımızdır. Bu sebepledir ki Ramazan ayı münasebetiyle, vatandaşlarımıza sahip çıkıyor, kimsesizlerin kimsesiyizdiyorsak, bugün dünyanın değişik yerlerinde mağdur ve ızdırap çeken insanlarımızın da yanında olduğumuzu millet olarak devlet olarak gösteriyoruz. `Komşusu açken kendisi tok yatan bizden değildir` temel düşüncesi sorunu çözecektir.``
Kaynak: İHA