Pet Şişe Kapağına Tekerlekli Sandalye

Batman`ın Hasankeyf ilçe Kaymakamlığı`nda görevli kamu personeli ve Emniyet Amirliği personelinin katılımıyla 6 bin 950 adet plastik şişe kapağı toplandı.

Pet Şişe Kapağına Tekerlekli Sandalye
Bunun karşılığında İstanbul Sarıyer Belediyesi`nden alınan tekerlekli sandalye, ilçede yaşayan Remziye Cebesoy (82) adlı yatalak kadına hediye edildi

Hasankeyf Kaymakamlığı`nda görevli kamu personeli ve Emniyet Amirliği personelinin kendi aralarında elbirliği ile başlattıkları kampanyada pet şişe kapağı toplayarak İstanbul Sarıyer Belediyesi`nden kazandıkları tekerlekli sandalyeyi ilçe Kaymakamı Cevat Uyanık ve İlçe Emniyet Amiri İbrahim Şahin ile birlikte Hasankeyf`te yaşayan Remziye Cebesoy`a teslim etti. Engelli vatandaşı sevindiren ilçedeki görevli kamu ve polis teşkilatı ile katkıda emeği geçen herkese teşekkür eden ilçe Kaymakamı Cevat Uyanık,"Maddi değeri küçük, manevi değeri büyük olan bu yardımlarından dolayı duyarlı davranan tüm memur arkadaşları tebrik ediyorum. Kapak toplayarak bir engelli vatandaşın tekerlekli sandalyeye kavuşmasını sağlamaları örnek bir davranış. Kaymakamlık olarak her zaman engellilerin ve yaşlıların hizmetindeyiz. Engelli vatandaşlar ihtiyaçları olduğu zaman bize bildirdikleri takdirde sıkıntılarını çözmeye çalışacağız" diye konuştu. Kaymakamın ziyaretinde Remziye teyze, ayrıca battaniye ve buzdolabı talebinde bulundu. Bunun üzerine İlçe Kaymakam Cevat Uyanık, Remziye teyzenin taleplerinin yerine getirilmesi için gerekli talimatları verdi.
Kaynak: İHA