Bakan Fatma Şahin Şkm`de İncelemelerde Bulundu

Gaziantep`teki temasları çerçevesinde Şehitkamil Belediyesi tarafından yaptırılan Şehitkamil Kültür Merkezi (ŞKM)`nde incelemelerde bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, kültür merkezine tam not verdi.

Bakan Fatma Şahin Şkm`de İncelemelerde Bulundu
Kültür merkezi hakkında bakan Şahin`e bilgi veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu merkezin bir çok alanda kentin ihtiyacına cevap vereceğini söyledi

Başkan Fadıloğlu, inşaatı devam eden Şehitkamil Kültür Merkezi`nin Eylül ayında hizmete açılacağını ifade etti

ŞKM`de çalışmaların hızla sürdürüldüğünü dile getiren Fadıloğlu, ŞKM`de ulusal kongrelerin yapılacağı mekanların bulunduğunu kaydetti. Kültür merkezi ile ilgili olarak dekorasyon safhasında olduklarını anlatan Fadıloğlu, Salonumuzun bir tanesinin duvar kaplamaları da tamamlandı. Üst katların tavan kaplamaları, sulu mekanların tavan kaplamaları bitti. Artık ince detaylarla, sahne, koltuk, ve seslendirme düzeniyle ilgili çalışmalar devam ediyor. Bir taraftan içeri de bu çalışmalar yapılırken, diğertaraftan da dışarısındaki 4 ayrı cephesindeki otoparkın çalışmaları devam ediyor. Bir cephesi tamamlandı. Şimdi diğer cephelere geçilmeye başlandı. Amacımız açılışı yapıldığında etrafında yeşil alanıyla, otoparkıyla, herhangi bir eksiği kalmayan kültür merkezi haline getirmektir. Allah`tan bir mani çıkmazsa, kültür merkezini Başbakanımızın katılımıyla Eylül ayında milletimizin hizmetine sunacağız" dedi. Kültür merkezini gezerek incelemelerde bulunan bakan Şahin de çalışmalar için başkan Fadıloğlu`na teşekkür etti.
Kaynak: İHA