Bakan Şahin’den Başkan Büyükaslan’a Ziyaret

Birtakım ziyaretlerde bulunmak üzere Adıyaman’a gelen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Belediye Başkanı M.

Bakan Şahin’den Başkan Büyükaslan’a Ziyaret
Necip Büyükaslan’ı ziyaret etti.
Ziyaret için belediye hizmet binasına gelen Bakan Şahin’i, Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan ile birlikte AK Parti İl Başkanı Halil İbrahim Fırat, CHP Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, CHP İl Başkanı Zafer Ersoy ve çok sayıda vatandaş karşıladı.
Coşkulu bir şekilde karşılanan Bakan Şahin’e, Başkan Büyükaslan çiçek takdim ederken, belediye halk oyunları ekibi folklor gösterisi sergiledi. Binanın zemin katında hazır bekleyen başkan yardımcıları ile birim müdürlerini selamlayan Bakan Şahin, başkanlık makamına geçerek, belediyenin şeref defterini imzaladı. Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyaret esnasında Bakan Şahin’e Vali Ramazan Sodan, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın, Mehmet Metiner, Mehmet Erdoğan ve bakanlık yetkilileri eşlik etti.

Bakan Şahin, burada belediye hizmetlerini anlatan slyat sunumunu izledi. Sunumla birlikte Başkan Büyükaslan hizmetleri hakkında detaylı bilgi verdi. Büyükaslan’ı dinleyen Bakan Şahin, Büyükaslan’ın güzel hizmetlere imza attığını kaydederek, tebrik ve teşekkürlerini sundu. Ziyaretin sonunda Başkan Büyükaslan, Bakan Şahin’e hediye takdim etti.