Derik Sur&fem İle Üniversiteyi Kazananlar Kaymakam Avcı’yı Ziyaret Etti

Mardin`in Derik ilçesinde Sur&Fem Dershanesi ile üniversiteyi kazanan öğrenciler Derik Kaymakamı Hüseyin Avcı’yı ziyaret etti.

Derik Sur&fem İle Üniversiteyi Kazananlar Kaymakam Avcı’yı Ziyaret Etti

Ziyarete, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni Kazanan Hamza Koyun, Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği’ni kazanan Ali Açlan, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazanan Serdar Kabak ve diğer öğrenciler geldi.
Derik Kaymakamı Hüseyin Avcı, ziyarete gelen ve İstanbul Hukuk Fakültesi`ni kazanan öğrencileri görünce duygulandı. Avcı, “Ben de İstanbul Hukuk Fakültesi mezunuyum. Derik’ten benim okuduğum üniversiteyi kazanan öğrenci olması beni duygulandırdı. İnşallah bu öğrenciler kazandıkları üniversiteleri başarıyla bitirip kendi memleketlerinde hizmet eden insanlar olacaktır. İlçemizde başarılı öğrenciler gördükçe bizler mutlu olmaktayız. Dershanemize, bu öğrencilere verdikleri emeklerden ve başarıya katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Derik Sur&Fem Dershanesi Müdürü Süleyman Çaka, yaptığı açıklamada, Derik’te ilk kez bu kadar çok başarıyı bu sene yakaladıklarını söyledi. Çaka, “2010-2011 eğitim yılı bizim için çok verimli geçen bir yıl oldu. Bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi ve ders çalışarak bize yardımcı olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Dershanemizden 1 Tıp, 2 hukuk, 1 diş hekimliği, 7 öğretmenlik, 4 Mühendislik, 1 İlahiyat, 2 PDR ve 32 diğer fakülteler olmak üzere bir çok öğrencimiz üniversiteli oldu. İlçemiz eğitimine büyük bir katkı sağlayan ve özveri ile emek sarf eden tüm öğretmelerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.