'Terör Türkiye'yi ciddi anlamda zorlayacak'

Türkiye'deki 1999 depremini, Amerika'nın ekonomik krize gireceğini, Japonya'da tsunami ve deprem olacağını önceden bilen, Astrolog Nuray Sayarı, Türkiye'nin çok zor bir döneme girdiğini savunarak, "Terör Türkiye'yi ciddi anlamda zorlayacak" dedi.

'Terör Türkiye'yi ciddi anlamda zorlayacak'
Star tv ekranlarında Duymayan Kalmasın programına konuk olan Astrolog Nuray Sayarı, Astrolojik açıdan Türkiye'yi nelerin beklediğini açıkladı.

1 Ocak 1998 tarihinde Tempo dergisinde 99 yılının depremler yılı olacağını söylediğini belirten Sayarı, 2004'e kadar çok büyük depremleri ülkemizde ve dünya genelinde yaşayacağımızı, insanların topraktaki depremi unutup ekonomideki büyük depreme takılacağını ve uzun yıllar bağlı kaldığım kanalda Amerika'nın krize gireceğini açıkladım. Bana kimse inanmadı ve ben bunu canlı yayında söyledim. Geçtiğimiz 21 Aralık'ta dedim ki, 21 Aralık'taki ay tutulmasına baktığımda Japonya'da büyük tsunami ve deprem olacak. Ardından ülkemizde terör çok ön plana çıkacak dedim. Siyasi seçimler ve ülke genelinde tekrar AK Parti birinci parti olarak çıkacak dedim" ifadelerini kullandı.

"ÜLKE OLARAK İMTİHANDAN GEÇİYORUZ"

Şu anda yeni bir kriz alarmının içinde olunduğunu savunan Nuray Sayarı, "Terörün bitmesine niyet ediyorum. Herkesin bu konuda dua etmesini istiyorum. Çünkü terör çok ciddi anlamda zorlayacak. Hiç ummadığımız yerlerde kaoslar ve etkiler getirecek, dilerim yanılırım. 2012 Şubat'a kadar bizleri çok zorlayıcı etkiler bekliyor, ülke olarak resmen imtihandan geçiyoruz. Bastığımız toprağa iyi enerji verelim, ne olur elimizi açıp ülkemiz için dua edelim" şeklinde konuştu.

Sayarı, maddi açıdan ise, tekrar dibe vurulmayacağını ifade ederek, "Şu anda yine bir kriz var ama bunun kötüsü olmaz" dedi. BEYAZ GAZETE