Köylü: Teröristler Döktükleri Kanda Boğulacak

Demokrat Parti (DP) Adana İl Başkanı Fatih Köylü, son günlerde azgınlaşan bölücü terör örgütünün döktüğü kanda boğulacağını söyledi.


İl Başkanı Fatih Köylü, Hakkari`nin Çukurca İlçesinde kurulan hain pusuda 8 askerin şehit düşmesi nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayınladı. Köylü, ipleri dış güçlerin elinde olan bölücü terör örgütünün amacına ulaşamayacağını, Türk Milletinin ve onun göz bebeği Türk ordusunun, bütünlük içerisinde bölücü hainlere ve onun dış destekçilerine gereken dersi vereceğini belirtti.
Köylü, açıklamasında daha sonra şunları söyledi: "Hoşgörü ayı olan Ramazan`da gemi azıya almış ve eylemlerine hız vermiştir. Son olarak Hakkari Çukurca`da 8 askerimizin şehit düşmesi yüreklerimizi dağlamış bulunmaktadır. Artık Türk Halkının sabrı taşmıştır. Gün teröre karşı bütünleşme günüdür. Bölücü hainler en kısa zamanda hak ettikleri cevabı alacaklarına inancımız tamdır. Türkiye, kahraman ordusuyla elele terör belasını aşacaktır. Şehitlerimize Allah`tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum."