Erciş Kaymakamı Ramazan Fani Üçüzleri Evinde Ziyaret Etti

Van`ın Erciş ilçe Kaymakamı Ramazan Fani, Çatakdibi köyünde ikamet eden Seçen ailesinin üçüzlerini evlerinde ziyaret etti.

Erciş Kaymakamı Ramazan Fani Üçüzleri Evinde Ziyaret Etti
Seçen ailesinin evine giden Kaymakam Ramazan Fani bir süre üçüz çocukları sevdi. Anne Nafiye ile Baba Sulhattin Seçen`den çocukların durumları hakkında ayrıntılı bilgi alan Kaymakam Fani, yanında getirdiği hediye paketlerini Anne Nafiye Seçkin`e teslim etti. Baba Sulhattin Seçen`i de dinleyen Kaymakam Fani, ailenin sıkıntılarını giderme sözü verdi. İlk etapta ailenin yaşadığı toprak evin çatısının yapılacağı talimatını veren Kaymakam Fani, daha sonra üçüzlerin mama ve bez ihtiyacının da kaymakamlıkçakarşılanacağını söyledi. Aileye bir de çamaşır makinesi sözü veren Fani, bu arada ambulans çağırarak kemik erimesi rahatsızlığı bulunan nine Cemile Seçen`i de hastanede tedavi altına aldırdı. Fani, soğuk demir işçisi baba Sulhattin Seçen`e iş bulmaya çalışacağını belirterek evden ayrıldı.

Baba Sulhattin Seçen, evlerini ziyaret edip dertlerine çare bulan Kaymakam Ramazan Fani`ye şahsı ve ailesi adına minnettar olduğunu söyledi.
Kaynak: İHA