Beşiktaş-Alania maçı golleri izle

Beşiktaş-Alania'yı 3-0 mağlup etti. Beşiktaş-Alania'yı Sivok, Almeida ve Guti'nin penatıdan attığı gollerle 3-0 mağlup etti. Beşiktaş tur için büyük bir avantaj yakaladı. Beşiktaş-Alania maçı golleri ve tüm detayları Beyazgazete.com'da.

Beşiktaş-Alania'yı 3-0 mağlup etti. Beşiktaş-Alania'yı Sivok, Almeida ve Guti'nin penatıdan attığı gollerle 3-0 mağlup etti. Beşiktaş tur için büyük bir avantaj yakaladı. Beşiktaş Alania rovanş maçı 25 Ağustos'ta Rusya'da oynanacak. Beşiktaş-Alania maçı golleri ve tüm detayları Beyazgazete.com'da.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş, Rus ekibi Alania'yı 3-0 mağlup etti ve rövanş öncesinde önemli bir avantaj elde etti. Fi-Yapı İnönü Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı da Beşiktaş'ın 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren mücadelede siyah-beyazlıların golleri 20. dakikada Sivok, 75. dakikada penaltıdan Guti ve 89. dakikada Almeida'dan geldi.

Bu karşılaşmanın rövanşı 25 Ağustos'ta Rusya'da oynanacak.

Beşiktaş-Alania maçı golleri izle

Beşiktaş-Alania maçı golleri izle

Beşiktaş-Alania maçı golleri izle

Beşiktaş-Alania maçı golleri izle

AÇILIŞ SIVOK'TAN...
Beşiktaş aradığı golü 20. dakikada savunmasının önemli isimlerinden Sivok ile buldu. Sol kanattan Simao ile kullanılan kornerde, top boşta kaldı, topu bir anda önünde bulan Sivok, yakın mesafeden çok sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0.

GUTI ÇOK RAHAT...

Siyah-beyazlı takımın İspanyol yıldızı Guti 75. dakikada penaltıdan attığı golle skoru 2-0'a taşıdı. İsmail sol kanattan süratle ceza sahasına girdiği pozisyonda rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı, hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Guti, çok sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 2-0.

BEŞİKTAŞ HIZLI BAŞLADI...
Maça istekli başlayan, ancak hatalı paslar sonucu hücumda organize olamayan siyah-beyazlı ekip, ilk ciddi pozisyonunu 11. dakikada Mustafa ile yakaladı. Mücadelenin başından itibaren dikkatli oynamaya çalışan Alania karşısında pozisyon üretmekte zorlanan ev sahibi takım, 20. dakikada kazandığı korner atışında Sivok'un attığı golle 1-0 öne geçti.
Alania hücuma çıkmakta zorlanınca Beşiktaş, savunmasında rahat bir oyun sergiledi. Ancak siyah-beyazlı ekip, gol yollarında etkisiz kaldı.

SIMAO SAKATLANDI...
Simao'nun sakatlanmasının ardından 31. dakikada Holosko bu oyuncunun yerine oyuna dahil oldu. Holosko sağ kanatta görev yaparken, bu kanatta oynayan Mustafa sola geçti.

Alania da ilk yarı bitmeden Zelaya-Bulgaru değişikliği yaptı. Uyumsuz bir görüntü çizen Beşiktaş, oyundan düştükçe Alania daha da cesaretli bir şekilde rakibin üstüne gelmeye başladı. Sivok'un attığı golden sonra her iki ekip net pozisyon bulamadı ve mücadelenin ilk yarısını Beşiktaş 1-0 önde tamamladı.

KALE RÜŞTÜ'NÜN...
Alania karşısında teknik direktör Carvalhal, kaledeki tercihini Rüştü Reçber'den yana kullandı. Cenk Gönen yedek kulübesinde oturdu. Beşiktaş'ta savunmanın sağında İbrahim Toraman oynarken, göbekte Sivok-Egemen ikilisi, solda ise İsmail forma giydi.

Ön liberoda Fernandes ile Ernst görev aldı. Mustafa orta alanın sağında, Simao ise solunda oynadı.

Başka takımlara transfer olacağı yönünde spekülasyonlar yapılan Portekizli futbolcu Hugo Almeida da forvette forma giydi. Kaptan Guti ise Almeida'nın arkasında forma giydi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
11. dakikada İsmail, soldan son çizgiye indiği anda güzel bir orta yaptı. Arka direkte aynı güzellikte meşin yuvarlağı kontrol eden Mustafa'nın bekletmeden sert şutunda, kaleci son anda topu tokatladı. Savunma daha sonra tehlikeyi uzaklaştırdı.
20. dakikada Simao'nun soldan kullandığı korner atışında kaleci boşa çıktı. Kafalardan seken topu önünde bulan Sivok, meşin yuvarlağı sert bir vuruşla filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
27. dakikada Bikmaev, sağda kazanılan serbest vuruşta sert vurdu, kaleci Rüştü son anda meşin yuvarlağı kornere yumrukladı.
Beşiktaş, karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde tamamladı.

92' Ve karşılaşmanın son düdüğü geldi.
91' Fernandes üç rakibini tek hareketle geçti ve tribünlerdan alkış aldı. Portekizli oyuncu pasını sol kanada gönderdi. Ancak top Veli'yi geçti...
90' Karşılaşmada 2 dakika uzatma oynanacak.
90' Sağ kanattan son çizgiye inen İbrahim Toraman, ceza sahasına ortaladı. Rakibini geçen topa şık bir dokunuş yapan Almeida takımının üçüncü golüne imza attı.
89' GOOOOL!!! Beşiktaş Almeida'nın golüyle skoru 3-0 yaptı.
87' Fernandes ön direğe ortaladı. O bölgeye hareketlenen İbrahim Toraman topa uzandı. Ancak top kmseye değmeden dışarı çıktı.
86' Korneri sol kanattan Fernandes kullanacak.
85' Ernst uzaklardan şansını denedi. Direk dibine giden topu kaleci son anda kornere gönderdi.
84' Veli Kavlak sol çaprazdan önündeki rakibini geçerek kaleye gönderid. Sağ ayağıyla yaptığı vuruş kalecide kaldı.
83' Almeida sol kanattan orta noktadaki Fernandes'i gönderdi. Fernandes rakibini geçip vurmak istedi ancak topu kurtaramadı.
81' Sol kanattan kullanılan serbest vuruşu Egemen penaltı noktası önünde kafayı vurarak topu uzaklaştırdı.
80' İbrahim Toraman Bikmaev'i düşürdü. Karar serbest vuruş...
79' Siyah beyazlı takım üçüncü golü bulmak için ataklarını sıklaştırıyor.
78' Guti sol çaprazdan arka direğe doğru ortaladı. Holosko uçarak o bölgede kafayı vurdu. Ancak top direk dibinden dışarı çıktı.
76' Sağ kanatta Holosko ve İbrahim Toraman verkaç yaptı. Holosko son çizgiye inerken topu kontrol edemedi ve meşin yuvarlak dışarı çıktı.
Sağ kanatta Holosko ve İbrahim Toraman verkaç yaptı. Holosko son çizgiye inerken topu kontrol edemedi ve meşin yuvarlak dışarı çıktı.
75' GOOOOL!! Guti penaltı vuruşunu gole çevirdi.
74' Sol kanattan ceza sahasına giren İsmail'i düşüren Tsarikayev sarı kart gördü.
73' Ve penaltı. Beşiktaş penaltı vuruşu kullanacak. İsmail yerdeki isim.
72' Holosko yanındaki iki rakibini geçerek yüzünü kaleye döndü. Slovak oyuncu ceza sahasına girmeden kaleye vurdu. Ancak top dışarıda...
71' Beşiktaş Guti'nin de istenilen performansta olmaması sebebiyle çok fazla organize atak geliştiremedi bu dakikaya kadar.
70' Alania'da Neco'nun yerine Khubulov oyunda
68' Beşiktaş savunmadan uzun topla çıktı. Almeida sağından bindiren İbrahim Toraman'a indirdi. İbrahim Toraman rakibini geçerek sol ayağıyla kaleye gönderdi. Ancak top az farkla dışarı çıktı.
67' Veli Kavlak ceza sahasının dışından şutunu çekti. Yerden giden topu kaleci Khomich sektirmeden kontrol etti.
66' İsmail sol çizgiden arka direğe ortaladı. Almeida üzerine gelen topu voleyle kaleye gönderdi. Top farklı şekilde dışarı çıktı.
65' Beşiktaş taraftarı takımlarından gol bekliyor bu dakikalarda
64' Alania takımı hızlı hücuma çıktı. Danilo ceza sahasına girmek üzereyken Guti tarafından düşürüldü. Sarı kart Guti'ye...
63' Veli Kavlak sol kanattan bir orta daha yaptı. Kale sahası önünde gelen topa ayağını uzatan Holosko'nun vuruşu kalecide kaldı.
63' Veli Kavlak sol kanattan içeriye ortasını yaptı. Rakibine çarpan top taca çıktı.
62' Veli Kavlak'da Beşiktaş formasıyla ilk resmi maçına çıktı.
61' Beşiktaş'ta Mustafa Pektemek'in yerine Veli Kavlak oyunda.
60' Fernandes ortasını içeriye doğru yaptı. Kafalardan seken topu Toraman estetik bir vuruşla kaleye göndermek istedi. Toraman'ın savurduğu ayağı Bikmaev'in yüzüne geldi. Sarı kart Toraman'a...
59' Muestaf Pektemek'in yerden ortasını savunma kornere gönderdi. Fernandes korner kullanacak...
58' Bu dakikaya kadar Alania 3, Beşiktaş 1 kez ofsayt pozisyonuna yakalandı.
57' İsmail sol kanattan içeriye ortaladı, top savunmadan döndü. Dönen top Guti'nin önünde kaldı, Guti gerilerden gelen Fernandes'in önüne bıraktı... Fernandes'in vuruşunda top kalecide kaldı.
56' Alania'da oyuncu değişikliği Dudiev'in yerine Barbarouses oyunda.
55' İsmail sol çaprazdan kaleyi denedi. Ancak top farklı şekilde dışarıda...
54' Mustafa Pektemek bu pozisyonun ardından saha kenarında tedavi oluyor.
D.A. Siyah beyazlılar ilk yarıda topa daha fazla sahip olan taraf olsa da oyunun sık sık durdurulması nedeniyle istediği futbolu sahaya yansıtamadı.
D.A. Beşiktaş Sivok'un golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.
D.A. Vei ilk yarıda son düdük geldi.
45' İsmail sol kanattan taç atışı kullanacak.
44' Karşılaşmada 1 dakika uzatma oynanacak.
43' Guti üst üste savunma önünde hata yaptı. Alania'lı oyuncular bu fırsatları değerlendirse skorun değişmesi işten bile değil...
42' Beşiktaş Ernst sol kanattan içeri hareketlenen Mustafa Pektemek'e uzun bir pas attı. Ancak kaleci Khomich kalesini yerkederek topu kontrol etti.
41' Karşılaşmanın ilk yarısında son dakikalara giriliyor.
40' Danilo savunm arkasına atılan topa hareketlendi. Ancak top Rüştü'nün kontrolünde dışarıda.
39' Oyun yapılan fauller nedeniyle sık sık duruyor. Bu nedenle maçın başından bu yana tempo istenilen seviyeye yükselemedi.
37' Korner kullanıldı. Penaltı noktasına doğru gelen topu Rüştü kalesinden çıkark yumrukladı.
36' Fernandes ve Danilo'nun itişmeleri nedeniyle oyun durdu. Bulgar hakem iki futbolcuya da sarı kart çıkardı.
35' Alania takımı sağ kanattan korner kullanacak.
34' Simao'nun çıkışı ile birlikte Holosko sağa, Mustafa Pektemek ise sol kanada yerleşti.
33' Fernandes korneri kullandı. Kale sahasına yaptığı ortayı kaleci son anda yumruklayarak uzaklaştırdı.
32' Holosko girer girmez sol kanattan atağa katıldı. İçeriye ortaladı. Top kornere çıktı.
31' Beşiktaş'ta Simao'nun yerine Holosko oyunda...
30' Yedek kulübesinde Holosko hareketlendi.
29' Simao rakibiyle yaşadığı ikili mücadelenin ardından sakatlık geçirdi. Portekizli yıldız değiştirilmesi yönünde kenar yönetimine işaret ediyor.
27' Serbest vuruş direk kaleye gönderildi... Ancak kalesinde iyi yer tutan Rüştü topu kornere yumrukladı.
26' Zelaya sağ kanatta Egemen'i geçti ancak Sivok'a takıldı. Karar serbest vuruş. Tehlikeli bir nokta...
25' Fernandes sol kanattan serbest vuruş kullandı. Falsolu şekilde kaleye giden top kalecide kaldı.
24' Simao bu kez penaltı noktasına doğru ortaladı. Savunmada Grigoriev kafayla uzaklaştırdı.
23' Beşiktaş sol kanattan korner kullanacak. Simao topun başındaki isim
22' Golün sevincini abartan Sivok sarı kartla cezalandırıldı.
21' Simao sol kanattan korneri kullandı. Ön direğe gelen top savunmanın arasında kaldı. Boşta kalan topu Sivok rahat şekilde ağlara gönderdi..
20' GOOOOLL!! Beşiktaş 1-0 önde... Gol Simao!
18' İsmail sol kanattan ortasını yaptı. Top rakibe çarparak kornere çıktı.
17' Beşiktaş'ta Egemen ve Sivok ikilisi savunmanın ortasında uyumlu bir görüntü çiziyor.
16' Almeida sol çaprazdan şansını denedi. Yerden giden top kalecinin kontrolünde dışarı çıktı.
15' Sol kanatta bu kez Simao hareketlendi. Simao yerden içeriye ortalamak istedi. Ancak top savunmada kaldı.
14' Sol kanattan son çizgiye inen İsmail rakibini geçip ortasını yaptı. Kale sahası önünde Almeida topa hareketlendi ancak top çok hızlı... Almeida'ya çarpıp dışarı çıktı meşin yuvarlak...
13' Beşiktaş bu dakikalarda oyunu rakip yarı alana yıkmaya çalışıyor.
12' Zelaya Sivok'un önünde topu kontrol etmek istedi. Ancak karar faul, atış Beşiktaş'ın...
10' Beşiktaş Mustafa Pektemek'le en ciddi atağını ilk 10 dakika içinde gerçekleştirdi.
9' Sol kanattan yapılan ortayı arka direkte Mustafa Pektemek göğüsüyle indirdi. Top yere inmeden şutunu çekti... Kaleci Khomich uçarak topu çelmeyi başardı. Dönen topa Almeida yetişemedi...
8' Sol kanatta İbrahim Toraman'ı geçen topu Gabulov ileriye sürükledi. Ancak kalkan bayrak var. Pozisyon ofsayt.
7' Fernandes'in uzun pasını Almeida Simao'ya indirmek istedi. Ancak pası kısa düştü ve Dudiev araya girdi.
6' Beşiktaş takımı savunmada oyun kuruyor.
5' Dudiev orta alandan ileriye çıktı. Topu ayağından açınca Egemen araya girdi. Ancak Dudiev'in Egemen'e yaptığı hareket faul...
4' Sol kanattan Beşiktaş savunmasının arkasına atılan top yere sekerek hız kazandı ve dışarı çıktı.
3' Beşiktaş Simao ile sol kanattan atak yaptı. Rakibininm müdahalesiyle yerde kaldı. Ancak maçın Bulgar hakemi devam kararı verdi.
2' Başlama vuruşu ile birlikte taraftarların takımlarına desteği yoğun şekilde devam ediyor.
1' Karşılaşmanın ilk düdüğü çaldı. Temsilcimize başarılar diliyoruz..

BEŞİKTAŞ-ALANIA

BEŞİKTAŞ: Rüştü, İbrahim Toraman, Sivok, Egemen, İsmail Köybaşı, Ernst, Guti, Fernandes, Simao, Almeida, Holosko

ALANIA: Khomich, Dudiev, Grachev, Grigorjev, Da Costa, Goore, Gnanou, Bulgaru, Bikmaev, Bazaev, Gigolaev

STAT: Fiyapı İnönü
SAAT: 21.00
HAKEM: Stanislav Todorov, Nikolay Angelov, Ventsislav Gavrilov