Adapazarı`nda Kavşak Çalışması Tamamlandı, Trafik Rahatlayacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki yoğun trafiği azalmak için yaptığı kavşak ve güzergâh değişikliği çalışmasını tamamladı.

Adapazarı`nda Kavşak Çalışması Tamamlandı, Trafik Rahatlayacak

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan, 19 Ağustos Cuma sabahı saat 06.00’da Atatürk Bulvarı üzerinde yapılan 2 adet kavşağın trafiğe açılacağını ve güzergâh değişikliğinin uygulanacağını söyledi.
Fatih Turan, yaptığı açıklamada, yeni güzergâhlara göre, Kudüs Caddesi’ndeki trafiğin, bulvardan birinci geçide doğru akacağını kaydetti.
Bulvar Kavşağı’ndaki ve güzergâhlardaki levhalarında asıldığını belirten Turan şu bilgileri verdi: “Güzergâhları gösteren levhaları astık. Vatandaşlarımızın ulaşım sorunlarının önüne geçilmesi konusunda gerekli hassasiyeti göstermeleri rica ediyoruz. Yapılan düzenleme trafiği rahatlatacak. Çalışma çerçevesinde birinci geçit Sakarya Müftülüğü ve Atatürk Müzesi tarafından gelip Bulvar trafiğine dâhil olacak olan araçlardan Orhan Camii’ne dönecek olanlar, Yeni Camii Kavşağı’na gitmeden bulvar kavşağından dönebilecekler. Bu vesile ile Yeni Camii Kavşağı’ndaki trafik sıkışıklığının önüne geçmiş olacağız.”