Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Yozgat Esnafını Ziyaret Etti

Bir dizi ziyaret ve açılışlara katılmak üzere Yozgat’a gelen Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ Yozgat’ta esnaflarını ziyaret etti.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Yozgat Esnafını Ziyaret Etti

Öğle saatlerinde Ankara’dan kara yolu ile Yozgat’a gelen Başbakan Yardımcısı Bozdağ şehir merkezi girişi Opet Kavşağı`nda Yozgat Valisi Necati Şentürk ve beraberinde Ak Parti Yozgat Milletvekilleri Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer, Belediye Başkanı Yusuf Başer, AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz ve partililer tarafından karşılandı.
Önce Valiliğe geçen Bozdağ, burada ülke gündemine ve Yozgat gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Valilik ziyaretinin ardından belediye ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Bozdağ, ziyaret sonrası Yozgat Belediyesi Makine Parkı ve Et Balık Kurumu Satış Mağazasının açılışını yaptı. Başbakan Yardımcısı Bozdağ, esnafları da ziyaret ederek işleri hakkında bilgi aldı.

Çamlık Galata Otelde düzenlenen iftar yemeğine katılan Bozdağ, beraberinde Vali Necati Şentürk ile birlikte Hakkari’de mayınlı saldırıda şehit düşen Uzman Çavuş Erhan Ar’ın baba evine taziye ziyaretinde bulunacak.