Tümsiad Üyelerinden Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Peker`e Ziyaret

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Cuma Çekici ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Peker`i makamında ziyaret etti.

Tümsiad Üyelerinden Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Peker`e Ziyaret

Ziyarette TÜMSİAD Gaziantep Şube Başkanı Cuma Çekici, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Türkiye çapında 52 ve yurtdışında 9 şubeleri olduğunu belirten Çekici, şunları söyledi: "12 bin 500 üyeye ulaştık. Yeni şube ve üye sayılarıyla her geçen gün büyüyoruz. Ayrıca Türkiye`nin ilk bin ihracatçı firması arasında 48 Gaziantepli firma var. Yine Türkiye`nin ilk bin sanayi kuruluşu içerisinde 32 Gaziantepli firma bulunuyor. Gaziantep`in gerek komşu gerekse Orta Doğu ülkeleri ve diğer dünya ülkeleriyle ticari ilişkileri sürekli artış gösteriyor."
TÜMSİAD`ın başarılarından da bahseden Çekici, TÜMSİAD`ın Avrupa KOBİ birinciliğini aldığını, 16. Dünya Verimlilik Oscar Ödülüne layık görüldüğünü, Deik Denetleme Kurulu üyeliğine seçildiğini ve 2011 Tüketici Kalite Ödülüne layık görüldüğünü vurguladı. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Peker de, ziyaretten ve derneğin çalışmalarından duyduğu memnuniyeti belirterek, dernek üyelerine başarılar diledi.