Kamyonetin Çarptığı Dört Yaşındaki Çocuk Öldü

Adana`da, dört yaşındaki bir çocuğun arkadaşlarıyla oynarken birden yola fırlayarak kamyonetin altında kalıp öldüğü belirtildi.

Kamyonetin Çarptığı Dört Yaşındaki Çocuk Öldü
Dört yaşındaki Ahmet Demir, arkadaşları ve kardeşleriyle birlikte kaldırımda oynamaya başladı. Çocukların oynadığı kaldırımın hemen yanında da bir araç park etmişti. Bu sırada çocuklardan biri park etmiş aracın arkasından yola hiç bakmadan karşıdan karşıya geçti. Ardından 3 arkadaş da yolun karşısına geçmek istedi. Bu arada bir kamyonetin geldiğini gören iki çocuk geriye kaçarken, dönemeyen Ahmet Demir de Hüseyin D.`nin (53) kullandığı kamyonetin altında kaldı. Tekerlerin üzerinden geçtiği Ahmet Demirkendisine çarpan kamyonetle hastaneye kaldırıldı.Adana Devlet Hastanesi`ne götürülen Ahmet Demir tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.İşyeri sahibi, kendisi içeride müşteriyle ilgilenirken birden bir ses geldiğini dışarı çıktıklarında bir çocuğun kamyonetin altında kaldığını gördüklerini söyledi

Babası Irak`ta çalışan ve dört kardeşin en küçüğü olan Ahmet Demir`in cenazesi Buruk Mezarlığı`nda toprağa verildi.Gözaltına alınan şoför Hüseyin D., hakkındaki tahkikatın tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildikten sonra serbest bırakıldı. Kaza anının saniye saniye çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği belirtildi.
Kaynak: İHA