Muazzez Ersoy`dan Muhteşem Konser

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan şenliği etkinlikleri, Türk Sanat Müziği`nin ünlü yorumcusu Muazzez Ersoy`un sahne aldığı konserle devam etti.

Muazzez Ersoy`dan Muhteşem Konser
Merkez Park Galleria`nın arkasındaki alanda düzenlenen ücretsiz konsere, 10 bine yakın vatandaş katıldı. Sahne performansı, dansları ve sesiyle izleyenleri büyüleyen Muazzez Ersoy, Adana`da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Bende yarı Adanalı sayılırım. Buradan kız aldık" dedi

Konsere eşi ile birlikte gelen Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni aldırmaz, Murat Kekilli, Özcan Deniz ve Ali Şenozan gibi Türkiye`nin tanıdığı sanatçılardan sonra Türk Sanat Müziği`nin önemli ismi Muazzez Ersoy`u da Adanalılarla buluşturmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Ramazan şenliği etkinliklerinin bütün hızıyla sürdüğünü vurgulayan Aldırmaz, "Bin kişilik iftar çadırımızda ihtiyaç sahibi hemşerilerimiz oruçlarını açıyor, Osmanlı Çarşısı`nı gezerek alışverişlerini yapıyor. Ulusal ve yerelsanatçıların konserleriyle hoş vakit geçiriyor. Lunaparkta çocuklarını eğlendiriyor. Ücretsiz etkinliklerimizle Ramazan ayını dolu dolu yaşıyor" dedi.
Kaynak: İHA