Pazar Gününden İtibaren Musluklardan Buz Gibi Su Akacak

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine 10 Temmuz 2011 Pazar gününden itibaren, musluklardan yine buz gibi su akacağını müjdeli.

Adana’nın bunaltıcı sıcaklarından vatandaşların kavrulduğuna dikkat çeken Başkan Vekili Aldırmaz, her yıl olduğu gibi, bu yıl da soğuk su uygulaması yapılacağını bildirdi. Vatandaşlardan gelen yoğun talep doğrultusunda 10 Temmuz 2011 Pazar gününden itibaren yine çeşmelerden soğuk su akacağını kaydeden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, konuyla ilgili şunları söyledi;

“Bilindiği gibi suyumuz Çatalan Gölü havzasından karşılanmaktadır. Karlı Toros dağlarından süzülerek gelen su, Çatalan Baraj Gölü’nde toplanmakta. Arıtma tesislerinde arıtılan su, 22 derece olarak şebekeye verilmekte.

Vatandaşlarımızın talebi ve hava sıcaklığının artacağı gözönünde bulundurularak, 10 Temmuz 2011 Pazar gününden itibaren çeşmelerimizden 9-10 derece aralığında su akmaya başlayacak. Kısacası Pazar gününden itibaren artık vatandaşlarımız buzdolaplarından su içmeyecek”.

Kaynak: İHA