Hilal Cebeci o resimleri niye paylaştığını anlattı

Twitter paylaşım sitesinde hayranlarına yakıştırdığı 'pampiş' sözü ile adeta bir fenomen haline gelen sanatçı Hilal Cebeci, canlı yayında o resimleri niye paylaştığını açıkladı.

Flash TV’de yayınlanan ‘gece hattı’ programına bağlanan Hilal Cebeci, bir önceki şehit haberinden sonra " şimdi ben şehit haberlerinden sonra nasıl konuşacağım bilmiyorum" dedi ve iç çamaşırlarıyla çektiği o fotoğrafları neden paylaştığını anlattı.

Yayınladığı fotoğraflara özellikle erkeklerin ilgi göstermesi ile Türk erkeklerine sert eleştiriler getirildiğini kaydeden Cebeci “Gerçekten bu olay çok ses getirdi, bunun farkındayım. O resmi paylaşırken yoğun bir ilgi olacağını tahmin etmiyordum. Burada söyleyemiyorum ama Türk erkeklerini o kadar yerden yere vurdular ki, Türk erkekleri her zaman çok kalitelidir. Amerika’da ki erkekleri de böyle… İtalyan erkekleri de böyle… “ dedi.

Twitter’de paylaştığı fotoğrafların pornografik değil estetik olduğunu kaydeden Cebeci “ Fotoğraflarım son derece estetik. Estetik olmayan hiçbir şeyi paylaşmam ben böyle bir sosyal ortamda. Bu fotoğrafların daha önce dergilere kapak olmuş fotoğraflarımdan hiçbir farkı yok. Son derece estetik resimler.” diye konuştu.

Eleştiriye açık olduğu ancak, eleştirinin sınırları aştığını söyleyen Hilal Cebeci “10 senelik kariyerimde bana o kadar çok şey söylendi ki beni ilgilendirmiyor, bana söylenen şeyler. Benimle ilgili konuşulmak hoşuma gidiyor. Bazı eleştirilerin dozu kaçırılıyor ve eleştiri hakarete dönüşüyor. Ama eleştiri hakarete vardığında işin tadı kaçıyor. Türk milleti olarak biraz eleştiri ve hakareti birbirine karıştırıyor. Ama benim hiçbir şey moralimi bozmaz.” şeklinde konuştu.

“Böyle fotoğrafları tabii ki yayınlamaya devam edeceğim” diyen Hilal Cebeci’ye, sunucu Gökhan Taşkın’dan oldukça ilginç bir istek geldi. Sunucu Gökhan Taşkın Hilal Cebeci’den canlı yayın anında fotoğrafını çekmesini ve sosyal paylaşım sitesinde yayınlamasını istedi. Hilal Cebeci ise cep telefonu ile konuştuğu için bu isteğini gerçekleştiremeyeceğini ve telefonu kapattıktan sonra bu isteğini yerine getirebileceğini söyledi.

Hilal Cebeci canlı yayın sonrası Gökhan Taşkın’ın isteğini kırmayarak Twitter sayfasında olay yaratarak yeni bir poz daha paylaştı.

Hilal Cebeci o resimleri niye paylaştığını anlattı

BEYAZ GAZETE