3. Hasat Festivali Boztepe İlçesinde Yapıldı

Kırşehir‘in Boztepe ilçesinde belediye tarafından geleneksel hale getirilen 3. Hasat Festivali coşkuyla kutlandı.

Festivale, Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden başta olmak üzere Kırşehir AK Parti Milletvekili Muzaffer Aslan, Boztepe İlçe Belediye Başkanı Ramazan Aydın ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Boztepe Belediye Başkanı Ramazan Aydın, ilçede her yıl geleneksel olarak düzenlenen festivalin 3‘üncüsünü kutlandıklarını söyleyerek, "Birlik ve beraberliğin en fazla ihtiyaç duyulduğu bu günlerde sosyal dayanışmayı ve kaynaşmayı amaç edinerek böyle bir etkinlik düzenledik. Ürünlerimizin bol, bereketli ve hayırlı olmasını, herhangi bir kaza, yangın ve afetle karşılaşılmadan huzurlu ve mutlu bir şekilde hasat mevsimi geçirilmesini diliyorum" dedi.

Konuşmanın ardından başlayan şenlikte, ‘Bebek Yarışması’, ‘En İyi Başak Üreticisi’ ve ‘3. Hasat Güzeli Yarışmaları’ gerçekleşti. Yerel sanatçıların konser verdiği festival, havai fişek gösterisiyle süslenirken, protokol konuşmalarının ardından festival pilavı yenilerek Kırşehir Kültür Bakanlığı Abdallar grubu sahne aldı. Festivalde Narin, Nurettin Rençber ve Arzu sahne aldı.

Kaynak: İHA