Özel Patlayıcı Düzenekle İntihar Etti

Antalya‘da maddi sorunları olduğu öğrenilen şahıs, eşi işte olduğu sırada evde benzin ve içine koyduğu maddelerle oluşturduğu düzeneği patlatarak intihar etti.

Olay, Özgürlük Mahallesi 2624. Sokak Gözüm Apartmanı‘nda meydana geldi. ADOPEN firmasında işçi olan ve maddi sıkıntıları olduğu öğrenilen Hakkı Kumral (30), eşi çalıştığı sırada eve elinde benzin olduğu iddia edilen bir poşetle geldi. Evde benzinle yaptığı karışımı ateşleyen Kumral, meydana gelen patlamada hayatını kaybetti. Patlama sesini duyan komşular, 112 Acil Çağrı Merkezi‘ni aradı. Hemen olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kilitli olan kapıyı kırarak patlamanın yaşandığı eve girdi. Polis ekipleri

de sokakta geniş güvenlik önlemleri aldı. Antalya Emniyeti‘ne bağlı bomba imha ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin ilk incelemesinde patlamanın benzin dolu bir bidonun ateşe verilmesiyle meydana geldiği tespit edildi.

Patlama sonrası adeta savaş alanına dönen sokağı gören Hakkı Kumral‘ın 4 aylık hamile eşi Arzu Kumral, olay yerinde baygınlık geçirince Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi‘ne kaldırıldı. Polis ekiplerinin incelemesinin ardından Hakkı Kumral‘ın cesedi Antalya Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Komşuları, çok korktuklarını ve Hakkı Kumral‘ın patlamadan 10 dakika önce elinde poşetle eve geldiğini ifade ettiler. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA