Ahmet Aydın Adıyaman‘ı En Güzel Şekilde Temsil Edecektir

AK Parti Milletvekili Dr. Murtaza Yetiş, Ahmet Aydın‘ın Grup Başkanvekili olmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, Adıyaman‘ın Adıyaman‘ı en güzel şekilde temsil edeceğini söyledi.

Ahmet Aydın Adıyaman‘ı En Güzel Şekilde Temsil Edecektir
Dr. Murtaza Yetiş, kuruluşundan bu yana AK Parti Milletvekili olarak hizmet veren tüm Adıyaman milletvekillerinin Adıyaman‘ı yüz akıyla temsil ettiklerini vurgulayarak, bunun neticesinde Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Adıyaman‘ın bir kez daha onurlandırıldığını açıkladı.

Yetiş, "Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın bugüne kadar özveriyle çaba göstermiş, verilen tüm görevleri başarıyla yürütmüş ve ilimizi layıkıyla temsil etmiştir. Grup başkanvekilliği görevini de aynı hassasiyetle yürüteceğine inancımız tamdır. Adıyaman milletvekilleri olarak hem ilimize hizmette hem de ülke siyasetinde etkin görevler üstlenme noktasında elimizden geleni yapacak, grup başkanvekili görevini yürütmesi noktasında değerli arkadaşımız Ahmet Aydın‘ı her platformda destekleyeceğiz. Bu görevin ilimize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA